Fotografija: Pexels
//

Fotografija: Pexels

Očekujte da će ova introspektivna putovanja donijeti svjetlo na područja koja su možda bila skrivena ili zanemarena. Pripremite se za otkrivanje novih dimenzija sebe i za osvajanje novih visina svijesti.

Ovan 

Ego teži trenutnom zadovoljstvu, ali to možda nije uvijek ono što vam zaista treba. Ponekad moramo biti proaktivni u svojim životima, dok je u drugim trenucima važno prepoznati da smo učinili sve što je bilo moguće i pod našom kontrolom. Dopustite sebi da istražite druge perspektive i mogućnosti koje postoje izvan vaše trenutne percepcije.

Bik 

Ovo je pravo vrijeme da prakticirate umijeće prisutnosti i otpustite sklonost pretjeranom razmišljanju koje vas može odvlačiti od trenutka u kojem se nalazite. Promislite kako se osjećate kad dopustite svojim osjetilima da vas vode i koliko si dopuštate da se prepustite mislima bez potrebe za kontrolom. Upravljaju li vaše misli vama ili vi njima?

Blizanci 

Danas možete biti otvoreniji za spontanu kreativnu akciju u vezi s tim kako i u što ulažete svoje vrijeme. Ovo je izvrsna prilika da iskoristite uvide koji vam mogu pomoći da pojačate svoju kreativnost, posebno kada je riječ o načinima zarade. Ovo je osvježavajuće vrijeme za promjenu uobičajene rutine i izazov da se suočite s novim financijski korisnim izazovima.

Rak 

Obvezno izrazite svoje osjećaje, jer vam može biti lakše podijeliti svoju ranjiviju stranu bez cenzure. Sada je pravo vrijeme da shvatite koliko je važno ono što kažete i da se to računa. Sve što izgovorimo utječe na ljude oko nas, a ovo je izvrsna prilika za započinjanje razgovora koji mogu stvoriti dublje veze.

Lav 

Obratite pažnju na svoje snove večeras, jer biste mogli vidjeti živopisne slike koje vam mogu pomoći da postanete svjesniji vizija i novih ideja koje se skrivaju ispod površine. Istovremeno, važno je vjerovati svojoj intuiciji i vidjeti kamo vas vodi kroz vlastito iskustvo.

Djevica 

Vaš um može postati aktivniji nego inače, a iznenadni uvidi i misli mogu izroniti iz vaše podsvijesti u vezi s vašom dugoročnom vizijom. Promjene su moguće, i to je u redu; budite znatiželjni prema tim novim mogućnostima. Sada je dobro vrijeme da promatrate kako vaše nesvjesne misli utječu na vaše odluke, jer vas to može potaknuti da usvojite sporiji i promišljeniji pristup ispunjavanju svojih ciljeva.

Vaga 

Tijekom ovog perioda kozmičke energije, slijedite svoju znatiželju jer vam to može pomoći da promijenite perspektivu i preusmjerite svoje ciljeve u karijeri. Ove ideje možda djeluju nekonvencionalno, ali to ne znači da nisu praktične. Budite otvoreni za različite načine gledanja na stvari, jer to može osvijestiti koliko snažno naš um utječe na sposobnost razumijevanja šire slike.

Škorpion 

Sada je sjajno vrijeme da vježbate otvorenost i pozitivan doprinos svijetu, jer vas u ovom kozmičkom periodu mogu smatrati mentorom ili vodičem. Ako osjećate otpor, povucite se i razmislite nad kojim područjem svog života trebate popustiti kontrolu.

Strijelac

Ovo je izvanredno vrijeme da se povežete sa svojim unutarnjim glasom kako biste postali svjesni kako vaši izbori utječu na vaše navike, rutinu i odnose. Kada nas vodi naše autentično 'ja', možemo donositi ciljane odluke s mnogo manje straha i shvatiti da postoji više načina za postizanje ciljeva, umjesto fokusiranja samo na jedan. Otpustite potrebu za kontrolom kako biste bili otvoreni novim mogućnostima.

Jarac 

Tijekom ovog vremena, naglasak će biti na harmoniji, ravnoteži i suradnji. Ovo je idealno vrijeme za razmišljanje o područjima života koja trebate obnoviti s osjećajem unutarnjeg mira. Važno je biti strpljiv sa sobom kako biste osigurali da su vaše odluke donesene u skladu s vašim vrijednostima, umjesto da reagirate impulsivno. Kako se osjećate kada se suočite s teškom odlukom i jeste li strpljivi dok se nosite s tim emocijama?

Vodenjak 

Možda ćete se naći u situaciji gdje se čini da vas različiti poslovni uvjeti vuku u različitim smjerovima, jer se možete osjećati sposobnima preuzeti više obveza istovremeno. Ipak, ključno je usmjeriti svoje vrijeme i energiju na aktivnosti koje vam donose zadovoljstvo i korist. Moguće je da ćete biti otvoreniji za eksperimentiranje s različitim projektima, što može biti vrijeme obogaćivanja kako biste otkrili koji od njih najviše zadovoljava vaše potrebe.

Ribe 

Danas je povoljan dan za istraživanje načina na koje njegujete svoje unutarnje dijete. Moguće je da imate uvid u to kako vaše rane iz djetinjstva mogu utjecati na vaše kreativne instinkte. Naše unutarnje dijete predstavlja našu najradosniju, najoslobodniju i najkreativniju stranu nas samih. Međutim, da bismo doživjeli potpunu radost svog unutarnjeg djeteta, možda će biti potrebno ponovno razmotriti prošla iskustva kako bismo izliječili duboko ukorijenjene rane koje nas mogu osloboditi prosuđivanja i straha od odbacivanja.

 

 

Horoskop