Marine Serre FW21
Launchmetrics //

Marine Serre FW21

Planetarni položaji sugeriraju da je vrijeme da se posvetite svojim ciljevima s jasnoćom i odlučnošću. Očekujte da će vaša intuicija biti oštra, pomažući vam da donesete važne odluke. Budite otvoreni za neočekivane prilike koje vam se mogu pružiti danas. Pripremite se za dinamičan dan u kojem možete ostvariti značajan napredak prema svojim ciljevima.

Ovan 

Možda ćete osjetiti potrebu da se povučete od svijeta i posvetite stvarima koje vam donose utjehu i osjećaj pripadnosti. Ovo je idealno vrijeme da se povežete sa svojom njegujućom stranom i stvorite prostor za opuštanje, bez obzira na to kako se osjećate. Male promjene interijera vašeg doma mogu ga učiniti ugodnijim i privlačnijim za odmor nakon dugog dana. Ove male promjene mogu značajno doprinijeti vašem osjećaju mira i spokoja.

Bik 

Ovo je savršeno vrijeme za dublje samopoznaje, jer su smetnje iz vanjskog svijeta manje prisutne. Ako ste nedavno imali pretrpan raspored, sada je idealan trenutak da utišate unutarnji dijalog i smirite misli, pronalazeći vrijeme za tišinu. Stavite svoj telefon na tihi način rada i ne osjećajte se krivima što odbijate pozive za druženje. Da biste mogli biti prisutni s drugima, prvo morate biti prisutni sa sobom i brinuti se za svoje potrebe.

Blizanci 

Usmjerite svoje emocije u kreativnost ili zapišite svoje misli kako biste bolje razumjeli svoje osjećaje. Iako ćete možda osjećati potrebu da zadržite svoju neovisnost, budite otvoreni za primanje podrške od onih oko vas. Ako se bojite zbližavanja s drugima, sada je dobar trenutak da se suočite s tim nesigurnostima. Budite promišljeni dok pišete dnevnik i zapišite sve što vam padne na pamet.

Rak 

Ovo je vrijeme da budete vrlo nježni prema sebi i uživate u luksuzu jednostavnosti. Ako imate recept koji ste planirali isprobati, danas je savršen dan da si pripremite obrok pun ljubavi. Nema potrebe žuriti - uzmite si vremena za svaki korak. Način na koji kuhamo obrok odražava koliko smo strpljivi prema sebi i svojim životima. Kako možete danas savladati umjetnost sporosti?

Lav 

Možda ćete razmišljati o ljudima iz prošlosti koji su ostavili trag u vašem srcu. Teme vezane za obitelj bi danas mogle biti zanimljive, pa biste mogli razmisliti što znači birati svoju obitelj. Obitelj nisu samo oni s kojima smo u krvnom srodstvu; to su i ljudi na koje možemo računati i osloniti se. Zapitajte se: 'Što za mene znači obitelj? Kako su moja iskustva i odnosi oblikovali moju definiciju obitelji, i kako se osjećam povezanim ili nepovezanim s tim pojmom?'

Djevica

Danas je divan dan da uvidite kako vaše vizije nisu samo sanjarenje - one su snovi koje možete ostvariti. Ova energija može pomoći da ostanete čvrsto na zemlji dok vas srce ispunjava strašću i nadahnućem, podržavajući vas da ostanete dosljedni u svojoj predanosti. Ni gradnja Rima nije završena preko noći, a putovanje do ostvarenja je zapravo najzabavniji i najvažniji dio.

Vaga

Ako ste nedavno previše razmišljali o svojoj karijeri, ove kozmičke energije mogu vam pomoći da pronađete samopouzdanje u sebi i prihvatite trenutno stanje bez pritiska da biste trebali biti negdje drugdje. Ponekad želja da budemo na nekom drugom mjestu, umjesto gdje se trenutno nalazimo, može uzrokovati bol i osjećaj beznadnosti. Zapitajte se: 'Koji aspekti moje trenutne situacije zaslužuju moju punu pažnju i prihvaćanje, kako bih se osjećao više utemeljeno i ispunjeno?'

Škorpion

Danas se možete naći na nostalgičnom putovanju u svoj rezervoar sjećanja. Ovaj unutarnji odraz može poslužiti kao podsjetnik na vaš napredak i prepreke koje ste svladali, potičući dublje razumijevanje vašeg trenutnog mjesta u životu. Razmišljanje o prošlosti često može voditi do budućih odluka. Razmislite o vođenju dnevnika: 'Kako su moji prošli izazovi pridonijeli mom osobnom rastu i kako mogu iskoristiti ovaj rast da postavim promišljenije ciljeve za svoju budućnost?'

Strijelac

Vaše veze mogu izgledati kao duboki vodeni svjetovi, gdje neki razgovori mogu potaknuti duboke rasprave koje donose iscjeljenje vama i vašim bliskim osobama. Ako osjećate da u svom srcu nosite nešto što trebate izreći, možda ćete se osjećati spremni da to izrazite bez oklijevanja. Vaša ranjivost je supermoć koja može obogatiti vaše odnose i doprinijeti novim razinama povezanosti.

Jarac

Kada ste posljednji put osjetili istinsko zadovoljstvo? Kako rastemo i mijenjamo se, mijenjaju se i naši ukusi. Ako niste sigurni što vas istinski ispunjava kao nekad, vrijeme je za istraživanje, eksperimentiranje i dublje povezivanje sa svojim tijelom i osjetilima. Ovo je idealno vrijeme da razmislite o tome što za vas znači pravo zadovoljstvo. Otkrijte što vas stvarno ispunjava.

Vodenjak 

Danas je savršen dan da sa strpljenjem i pažnjom obavljate svoje svakodnevne zadatke kako ne bi postali teret. Što se više posvetite rutinskim obavezama u životu, poput čišćenja tepiha ili pranja automobila, to ćete se osjećati zadovoljnije i lakše dok ih obavljate.

Ribe

Organizirajte spoj, pošaljite svojoj simpatiji nešto zabavno, posjetite frizera. Danas se osjećate sjajno, a ako niste, napravite playlistu koja vam može pomoći da si podignete raspoloženje. Možemo sami njegovati unutarnji sjaj stvaranjem svojih osobnih 'Venerijanskih' rituala koji čine da sijamo iznutra prema van. 

 

Horoskop