Street style
Launchmetrics //

Street style

Bilo bi dobro danas slušati svoje unutarnje glasove i pratiti svoje instinkte jer će nam intuitivna mudrost biti vodič kroz današnje izazove. Otvorite se novim idejama i mogućnostima koje vam se nude jer bi vas moglo iznenaditi kako će jedan jednostavan korak naprijed donijeti velike pozitivne promjene. Uživajte u danu i pustite da vas životni tokovi usmjere prema svojim najboljim mogućnostima.

Ovan 

Danas biste mogli biti emocionalno reaktivniji nego obično zbog mnogih promjena u vašem okruženju. Pokušajte biti otvoreni i znatiželjni, što vam može pomoći da se usredotočite na sadašnji trenutak i prilagodite se toku umjesto da se opirete suptilnim promjenama koje osjećate. Pojačajte svoje somatske prakse kako biste se bolje povezali sa svojim tijelom i osjećali se prizemljeno.

Bik 

Tijekom ovog kozmičkog ciklusa mogli biste se osjećati buntovnije, što vam može pomoći da se oslobodite ograničavajućih struktura i potaknete pozitivne promjene. Vjernost svojim vrijednostima i uvjerenjima može biti izuzetno osnažujuća, a oni oko vas će vjerojatno biti inspirirani vašim stavom. Možda ćete osjetiti mješavinu emocija poput straha i uzbuđenja - pokušajte ih ne osuđivati i dopustite im da prođu.

Blizanci 

Sada je pravo vrijeme da pronađete kreativne načine za dovršavanje svih zadataka. Danas je važno usmjeriti pažnju na regulaciju svojih emocija. Odvojite malo vremena da se posvetite praksama koje vam donose osjećaj lakoće i smirenosti. 

Rak 

Danas bi se prošla sjećanja mogla pojavljivati češće nego inače, potičući vas da razmislite o različitim fazama svog života i lekcijama koje ste iz njih naučili. Prisjetite se svojih iskustava i razmislite o tome kako i dalje možete učiti iz prošlosti. Sve dok ne ostanete zaglavljeni u prošlosti, uvijek možete izaći jači, svjesni koliko ste napredovali.

Lav

Možda ispod površine izlaze potisnute emocije vezane uz vaše osjećaje, obitelj i karijeru. Važno je razumjeti tko ili što je utjecalo na vaš izbor karijere. Zapitajte se: 'Živim li svoj san ili san svojih roditelja?' Ovo pitanje može donijeti uvid koji bi vas mogao potaknuti da razmislite o novom, kreativnom smjeru u karijeri. 

Djevica 

Danas imate priliku pronaći nova rješenja za postojeće izazove. Vaša brza sposobnost razmišljanja može vam biti vrlo korisna, pomažući vam da ostanete mentalno oštri i prilagodljivi. Korištenje svojih vještina kritičkog razmišljanja danas vam može pomoći da bolje osmislite strategiju, jer možete sagledati sve dostupne opcije i imate mentalnu snagu da ostanete usredotočeni.

Vaga 

Možda će vam na pamet pasti nove ideje koje bi mogle biti vrlo unosne. Iako želite odmah realizirati te ideje, najbolje je pustiti ih da se razviju prije nego što ih konkretizirate. Možda ćete uočiti da ste svoje kreativne vizije igrali previše sigurno. Vrijeme je da se odvažite i preuzmete novi rizik na sebe. Koliko ste spremni izaći iz svoje zone udobnosti?

Škorpion

Vjerojatno ćete danas osjetiti snažne emocije koje će vas duboko dodirnuti. Možda ćete iskusiti različite osjećaje, od erotičnosti i senzualnosti do povremenih naleta tuge. Bez obzira na sve, bit ćete u dubokom kontaktu sa svojom dušom. Obratite pažnju na svoje snove, jer bi simbolične poruke iz vaše nesvjesne psihe mogle pružiti dodatni uvid u vaš put iscjeljenja.

Strijelac

Ovo je prilika da razmislite o tome kako su vas dosadašnje rutine postavile za uspjeh. Ako vam je raspored pretrpan radnim sastancima, a nedostaje društvenih aktivnosti, možda je vrijeme da pronađete bolju ravnotežu. Također, možda ćete osjetiti potrebu za više vremena za sebe kako biste se oporavili od nedavnih aktivnosti. Zapitajte se: 'Koje znakove mi tijelo daje kada trebam uzeti pauzu?'

Jarac 

Danas možete proširiti svoje vidike i promijeniti pogled na život, otvarajući nove mogućnosti koje prije niste primjećivali. Razmjena misli i ideja s drugima može vam pomoći da prevladate mentalne blokade, jer oni mogu ponuditi alternativne perspektive koje vas mogu iznenaditi i biti ključne za vaš rast. Stoga, započnite razgovore na društvenim mrežama ili pokrenite rasprave - to bi moglo otključati vašu unutarnju genijalnost. 

Vodenjak 

Ovo je izvrsno vrijeme da slušate svoje srce i poduzmete korake prema ostvarenju svojih snova i poziva. Razmislite o područjima svog života gdje se osjećate ograničeno, i postavite si pitanje kako možete biti svjesniji i znatiželjniji u sadašnjem trenutku. Tijekom ovog perioda, svjesni ste svojih talenata i možete uvidjeti kako ih možete još bolje razviti i podići na višu razinu. Slavite svaki uspjeh jer to može dodatno motivirati vašu dugoročnu viziju.

Ribe 

Kada odlučimo preći svoje granice, uvijek rastemo i učimo, bez obzira na ishod. Zamislite mrežu ispod sebe koja će vas uhvatiti ako padnete. Razmislite o tome kako možete djelovati na svoje kreativne uvide ili kako bi bilo izići iz svojih okvira. Možete se također pitati kako postati vlastita inspiracija.

 

 

Horoskop