Chufy
Launchmetrics //

Chufy

Pogledajte kako se planeti slažu i kako to može utjecati na vaše emocije, odnose i poslovne planove. Saznajte koje su vaše ključne mogućnosti za rast i razvoj, kao i kako izbjeći potencijalne zamke!

Ovan 

Ako ste se trudili ostvariti svoje ciljeve, možda čak i zanemarujući svoju rutinu, vrijeme je da se vratite osnovama. Osluškujte svoje tijelo i pitajte se što mu treba. Više domaće hrane? Sporiji pokreti poput yin joge? Što god odabrali, neka vaša osjetila vode put, umjesto da birate iz uma. Vjerujte svojim instinktima.

Bik 

Trebate li obaviti neke poslove, poput čišćenja garaže? Pozovite prijatelja da vam pravi društvo. Ne morate uvijek planirati tjednima unaprijed kako biste našli vrijeme za druženje. Radeći zajedno nešto produktivno, možete se i zabaviti i provesti kvalitetno vrijeme. Kako usklađujete dovršavanje zadataka s mogućnošću da se povežete i nadoknadite propušteno vrijeme?

Blizanci

Danas je savršen dan za uvođenje manjih strukturnih promjena u svojoj karijeri. Koje zadaće i ciljevi su zastarjeli i više ne doprinose učinkovitosti? Ako ste osjećali frustraciju zbog dijelova svoje poslovne uloge, a niste sigurni zašto, danas biste mogli dobiti neke uvide. Skratite vrijeme sastanaka kako biste imali malo vremena u tišini za pregledavanje svoje uloge iznutra prema van.

Rak 

Sada je idealno vrijeme da redefinirate što disciplina znači za vas. Kada disciplinu doživljavate kao oblik ljubavi prema sebi, postaje lakše ustati u 6 ujutro ili odbiti primamljivi poziv za kasnu večer vani, posebno kada znate da sljedećeg jutra imate važan sastanak. 

Lav 

Čak i snovi i vizije trebaju organizaciju. Pregledajte sve ideje koje ste razvijali od početka ljeta i razmislite o tome što biste željeli ostvariti tijekom jeseni. S malo dugoročnog planiranja, možete biti spremni za ono što sljedeća sezona od vas zahtijeva.

Djevica 

Važno je što više istražiti vašu povezanost s prijateljima i obitelji. Postavite sebi pitanje što je možda poremetilo tu povezanost. Možda radite previše prekovremeno? Možda osjećate da ste se udaljili? Bez obzira na razlog, važno je preuzeti kontrolu i aktivno raditi na jačanju dubljih i čvršćih veza. Vi ste agent promjene koji može osvježiti stare i izgraditi nove veze.

Vaga 

Put do cjelovitosti ne zahtijeva da budete savršeni, ali zahtijeva vašu pažnju. Oslobodite se smetnji koje su vam oduzimale fokus na vaše kreativne ideje i vizije koje polako razvijate. Prepoznajte izvore gubitka energije kako biste mogli identificirati načine za udvostručenje onoga što vas zaista ispunjava.

Škorpion 

Sada je vrijeme da obnovite svoje rituale samopomoći kako biste se osjećali doista iscijeljenima. Ponekad rastemo izvan svojih rituala ili oni više nemaju isti učinak kao nekada, poput rutine vježbanja u teretani koja više ne isteže mišiće kao prije. Stoga, razmotrite promjenu dnevne rutine ili isprobajte različite vrste ulja za aromaterapiju u svojoj opuštajućoj kupki. Važno je pronaći što vam pomaže da se opustite i nastavite dalje.

Strijelac 

Danas je odlična prilika da posvetite vrijeme sebi i uvidite ljepotu posvećivanja vremena ostvarenju svojih ciljeva. Vrijeme je saveznik. Razmislite o tome kako se osjećate dok trčite kroz tuđe staze. Ponovno otkrijte vrijednost sporosti kako biste mogli istinski cijeniti svoj trenutni položaj. Nije važno natjecati se s vanjskim čimbenicima.

Jarac 

Nova saznanja o vašim odnosima postaju evidentna. Aktivnim osvještavanjem svojih postupaka i ponašanja prema osobama u vašem životu, možete zajedno oblikovati istinske veze s onima koji dijele slične vrijednosti. Ovaj trenutak može vam pomoći da sagledate kako izražavate svoje jezike ljubavi i pružaju li vaši odnosi trenutno prostor za ostvarenje vaših potreba.

Vodenjak 

Ako ste u potrazi za novim poslom, nemojte žuriti i prihvatiti prvu ponudu koja vam se pruži. Sjednite sami sa sobom i razmislite o svojim radnim vrijednostima, o tome kakvu etiku želite vidjeti u praksi na svom novom radnom mjestu. Budite strategični - posjetite LinkedIn i dogovorite razgovor s nekim tko već radi u toj tvrtki kako biste dobili važne informacije iz prve ruke. To je važno procijeniti prije nego što donesete odluku.

Ribe 

Vaša duhovna i psihička zrelost dolazi do izražaja kada se prepustite promjenama koje se događaju u vašem životu. Čak i najizazovnije situacije možete transformirati u izvor novih spoznaja i mudrosti, što vam omogućava da vidite dublje značenje izvan trenutnog događaja. Vaši duhovni izvori su duboki, a ako se uskladite s tom unutarnjom mirnoćom, možete to osjetiti duboko u sebi.

Horoskop