foto: dino ninković
//

foto: dino ninković

Circus Maximus svake je godine sve bolji i bolji, s još većom ponudom za svoju publiku. After beach partyiji startaju već od 15h, u ponudi su i Boat partyiji koji su također postali zaštitni znak Noa Beach Cluba i naravno u ponudi je i hrpa aktivnosti na plaži dok iščekujete neka od najvećih DJ imena današnjice. A line up je, kao i uvijek – svjetski:

  • 28.07. - Plastik Funk
  • 29.07. - Steve Aoki
  • 30.07. - KSHMR
  • 31.07. – Kaaze, Grimix
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Beach Club Zrce (@noabeachclub)

 

Tu su i nezamjenjivi rezident DJ-evi: Noide, Lorenzo, Vandal Steve & Monks

Regularne ulaznice možete nabaviti po cijeni od 49 €, a VIP po cijeni od 65 €. Dnevne ulaznica su u također u prodaji, cijene se kreću od 15 € do 50 €, ovisi kojeg DJ-a želite gledati i slušati. Opcija su i Special edition ulaznice za dvoje ili četvero (i regularne i VIP), ako dolazite s ekipom. Sve ih možete pronaći ovdje, gdje se nalazi i ponuda paketa, kao i ponuda sportskih paketa za one željne adrenalina uoči festivalskog partyija. Noa Beach Club ni ovaj put nisu razočarali ponudom sadržaja i feelingom koji svaki posjetitelj ima čim kroči na najpoznatiju party plažu – glazba, kokteli, udobne ležaljke, vrhunska usluga i ples 24/7.

Još jedan festival koji pomiče granice i zbog kojeg imate osjećaj da ste došli na neku drugu planetu je Sunscape, koji je na rasporedu od 11. do 14. kolovoza u Noa Beach Clubu. Za njega se još stignete pripremiti, ali požurite, nestaju ulaznice i za Sunscape. Line up je sljedeći:

  • 11.08. - PLASTIK FUNK
  • 12.08. - STEVE AOKI
  • 13.08. - NICKY ROMERO
  • 14.08. - KAAZE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Beach Club Zrce (@noabeachclub)

 

I za Sunscape regularne ulaznice možete nabaviti po cijeni od 49 €, a VIP po cijeni od 65 €. Također su u prodaji i dnevne, kao i paketi ulaznica za dvoje ili četvero. Ulaznice i sve opcije paketa i popusta pronađite OVDJE. Za sve što vam je na pameti na Zrću u Noi, imate opciju i smještaja, u slučaju da ne želite gubiti vrijeme na odlazak i dolazak na vaše omiljeno mjesto za partije. Noa Glamping resort, kao jedini smještaj na plaži Zrće, slovi za jedan od najudobnijih i najluksuznijih smještaja, a prvenstveno i najbližih epicentru zabave. Pronađi svoju eko vilu s bazenom i smjesti se direkt pod zalazak sunca i nadomak najvećih DJ imena.

Osigurajte svoje ulaznice (kao i smještaj i mjesto na party brodu) na vrijeme i pripremite se za avanturu koja će trajati, kao i uvijek na Zrću, do zore. Ne propustite spektakularan pogled na more, udobne ležaljke, vip loungeve, bogatu gastro ponudu te vizualni i zvučni show na svjetskoj razini u Noi. Isplati se vidjeti klub koji je na visokom 12. mjestu u svijetu.

Lifestyle