PAPIRNATI ŠEŠIRI ZA PLAŽU ŠIROKOG OBODA Prije 21,99€/Sada 15,99€
Zara Home //

PAPIRNATI ŠEŠIRI ZA PLAŽU ŠIROKOG OBODA Prije 21,99€/Sada 15,99€

Shopping za ljetnu odjeću i planiranje najboljih ljetnih outfita nešto je što mnogi započnu i prije nego što vani zagrije prvih 30 stupnjeva. Ali što je s onime što nam zaista treba, poput dobrog badića, torbe za plažu ili japanki? Lako se zaokupiti novim ljetnim kolekcijama haljina ili topova za izlaske kada znamo da must have komade već imamo u ormaru, no što ako ih nemamo? Što ako konstantno bezglavo listamo shopping stranice, a nikako u fokus ne stavljamo ono što nam je ustvari primarno i prijeko potrebno? Ako ste se pronašli u opisanoj situaciji, na pravom ste mjestu. Zara Home trenutno ima rasprodaju “staple“ komada za plažu, a mi vam u nastavku donosimo naš izbor najboljih i najnosivijih: 

Elle izbor

Zara Home, marka poznata po neutralnom i klasičnom stilu namještaja i dodataka za kuću isti dojam prenosi i na odjevne predmete i dodatke. Kupaći kostimi jednostavnog su dizajna i boja. Većina modela klasičnih je izreza te naglašavaju prirodne karakteristike tijela.

Torbe za plažu možete pronaći u raznim varijacijama pletene bež torbe, poput zelene i crne, koje savršeno utjelovljuju minimalistički duh brenda. 

U ponudi također možete pronaći pletene ili papirnate šešire za plažu za upotpunjavanje outfita za plažu u punom duhu Zare Home.

Ručnici za plažu također su minimalističkog stila, sa jednostavnim prugicama koje će pasati uz svako ljetno izdanje. 

 

 

Lifestyle