Rogach
Instagram //

Rogach

Prije godinu dana otvorio se Rogach wine & spirit bar u centru viške Komiže, uz more. Smješten je u bivšem pritvoru u Komiži kojega je Edvin Šare, jedan od vlasnika destilerije Mashtel, pretvorio u bar vrhunskog izgleda i atmosfere. Bar ima jedan od najljepših pogleda u čitavoj Komiži, a osim pogleda u baru možete čuti i zvukove valova dok sjedite i uživate u piću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rogach (@rogach.komiza)

Bar je uređen u stilu koji upućuje na industrijski, a za uređenje je korišten namještaj od metala i drveta te siva i maslinasta boja kako bi se uklopio u lokaciju. Za uređenje i dizajn prostora zaslužan je zadarski studio El Rustico.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rogach (@rogach.komiza)

Destilerija Mashtel bavi se destilacijom ničega drugoga nego rogača. Njihov destilat rogača, tzv. Rogačica, jedini je u Hrvatskoj, a možete ga probati upravo u Rogachu. Uz Rogačicu možete birati između 95 etiketa vina i mnoštva drugih alkoholnih pića poput likera i rakija. Uz piće možete uživati u malim zalogajima, tapasima, poput inćuna, kozica i artičoka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rogach (@rogach.komiza)

Intimna atmosfera bara idealna je za sve one koji žude za trenutkom mira daleko od gradske žiže, pa ako tražite savršeni bijeg od realnosti, ovo mjesto će vas nesumnjivo oduševiti. 

Lifestyle