Filippa Moulier
Instagram //

Filippa Moulier

Kada govorimo o dobroj make-up podlozi u ovom proljetnom periodu, onda moramo napomenuti kako se trudimo izbjegavati teške puder koji začepljuju pore i stvaraju onaj težak osjećaj na licu. S tim rečeno, naš fokus ide na prozračne mineralne proizvode koji nam daju savršeni prirodni finiš na licu. Na našoj ovotjednoj beauty wishlisti se našao upravo jedan takav proizvod koji je već godinama apsolutni must have u svijetu profesionalnog make-upa, a riječ je o Jane Iredale PurePressed puderu koji je savršen za sve one koji preferiraju prirodan izgled kože.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @janeiredalehrvatska

Sastojci koje koža voli

Formuliran s mikroniziranim mineralima i antioksidansnim sastojcima, glavna svrha ovog pudera je da njeguje kožu. Odsutnost ulja čini ga pogodnim za različite tipove kože, uključujući osjetljivu kožu sklonu aknama, a osim kozmetičkih prednosti, PurePressed Base mineral puder nudi i zaštitu od sunca, odnosno SPF 20. Iako nije zamjena za zaštitni faktor, dodatni sloj zaštite je svakako koristan, pogotovo u ovom periodu godine.

Jane Iredale PurePressed nijanse
Promo

Jane Iredale PurePressed nijanse

Puder je dostupan u 26 nijansi koje zadovoljavaju različite podtonove - hladne, tople i neutralne, a s obzirom na to da ljeti često zbog učinka Sunca, ne možemo baš odrediti boju koja nam najbolje odgovara, sve nijanse se međusobno mogu miksati kako biste dobili baš onu koja vam najbolje odgovara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FILIPPA filippzorz MOULIER (@filippzorz)

Kako ga pravilno nanijeti?

Za lagani, svakodnevni izgled najbolje ga je nanijeti četkicom koja će prekriti sve nedostatke na licu i s kojom ćete postići onaj mat finiš kroz koji se istovremeno probija suptilni sjaj. No, ako želite postići veću pokrivnu moć, možete ga nanijeti i spužvicom. Iako je na malo skupljoj strani (45 Eur), rekli bismo da PurePressed nudi dobar balans cijene i kvalitete budući da dosta dugo traje, nekima čak i po godinu dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fontanna Młodości (@fontanna_mlodosci)

Razlog zbog kojeg smo ova puder uvrstili na našu wishlistu je taj što smatramo kako je više od šminke, odnosno rekli bismo kako je esencijalna njega za kožu u proljetno/ljetnom periodu. Njegova lagana, koži prijatna formula, u kombinaciji sa širokim rasponom nijansi i dugotrajnim nošenjem, čini ga izvanrednim izborom za svakoga tko traži besprijekoran, ali prirodan izgled, pa možemo zaključiti kako ovaj proizvod definitivno zaslužuje mjesto u našoj make-up torbici!

Ljepota