Massimo Dutti
Promo //

Massimo Dutti

Dolčevita je definitivno jedan od najelegantnijih odjevnih predmeta u ormaru i baš me briga hoće li se netko složiti s mojom tvrdnjom. To je jednostavno tako. Ne postoji ništa sofisticiranije od pamučne dolčevite koja ide na apsolutno sve. Od skinny i širokih traperica, pa sve do suknji i elegantnih hlača visokog struka. Upravo zato svatko u ormaru treba imati barem jednu kvalitetnu dolčevitu koja će mu trajati po nekoliko sezona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Dolčevita - savršeni jesenski saveznik

Ovaj cozy, ali elegantan modni komad savršen je jesenski saveznik, a dolčevita u neutralnim bojama, poput crne, smeđe i sive, klasika je koja nikada ne izlazi iz mode. No, ove jeseni fokus je stavljen na dolčevite u toplim nijansama zemljanih boja poput sveprisutne boje vina.

Upravo smo jednu takvu pronašli u Massimo Duttiju i automatski je dodali na jesensku listu želja. Ova boja savršeno će upotpuniti svaki outfit i unijeti toplinu u sive, oblačne dane koji su pred nama. Dolčevita je napravljena od 45 posto vune i 5 posto kašmira, a dostupna je po cijeni od 50 eura. Osim boje vina, možete je pronaći i u drugim bojama, od kojih bi možda eventualno izdvojila tamnoplavu. 

Karakteriziraju je visoki ovratnik, dugi rukavi i rebrasti obrubi, kako na dnu rukava, tako i ispod samog ovratnika i na obrubu. Iznimno je zahvalan odjevni komad jer ju možete nositi na bezbroj načina. Za poslovni look, kombinirajte ju s kožnom pencil suknjom, cipelama na petu i oversized kaputom ili balonerom. Za večernji izlazak, dolčevitu boje vina možete upariti s hlačama nekog zanimljivog printa i visokim čizmama. Ove sezone posebno su popularni slojeviti outfiti, pa dolčevitu možete nositi ispod sakoa, haljine ili čak kombinezona. Za koju god opciju se odlučite jedno je sigurno - nosit ćete je bezbroj puta ove sezone!

 

Moda