KARLA CROFT
Instagram //

KARLA CROFT

U čast 50 godina postojanja ovog velikog francuskog brenda, dokumentarni film pod nazivom Inside the Dream: Mugler, donosi priču o njegovom nastanku, nezaboravnim kreacijama i budućnosti pod vodstvom aktualnog kreativnog direktora Caseyja Cadwalladera. Dokumentarac će biti premijerno prikazan 25. rujna 2024. na francuskom kanalu Canal+, a ubrzo nakon toga postat će dostupan i na streaming platformi Prime Video.

Film je već izazvao veliko zanimanje modnih entuzijasta diljem svijeta, ponajviše zbog ekskluzivnog sadržaja koji donosio. Od neviđenih arhivskih snimaka iz rane faze karijere Manfreda Thierryja Muglera, pa sve do najnovijih kreacija za kolekciju proljeće/ljeto 2025, dokumentarac obećava obuhvatiti sve bitne segmente brenda. 

Ovaj dokumentarac bit će prava poslastica za sve ljubitelje mode, ali i za sve one koji žele razumjeti širu sliku iza jednog od najsmionijih modnih vizionara, koju nesumljivo razumije naša influencerica i zaštitno lice Mugler Alien Hypersense parfema, Karla Zelić. 

"Suradnje s Muglerom najdraže su mi suradnje koje sam imala i biti zaštitno lice za Mugler mi je zaista ostvarenje sna, jer je brand utjelovljenje svega što i sama predstavljam. Thierryjev rad, njegov dizajn i pristup stvaranju su zaista ikonični; od prepoznatljivih silueta do pristupa koji je pomicao granice i pružio prostor za raznolikost u svim segmentima te ispisao modnu povijest: Mugler je za mene sinonim za moćnu, hrabru, autentičnu - iconic ženu" - poručila je Karla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KARLA CROFT (@superbabekillah)

Od suradnje s brendom posebno je izdvojila suradnju u sklopu koje je putovala u Varšavu na snimanje. Od samog dolaska, organizacije, privatnog vozača, poklona - i naposljetku samog snimanja koje je bilo u njihovoj produkciji, Karla ima same pohvcale. Na pitanje o dokumentarnu poručila je: "Veselim se dokumentarcu i očekujem zanimljiv presjek njegovog rada i stvaralaštva, uz, nadam se, priliku da zavirimo i u privatniji segment njegovog života."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KARLA CROFT (@superbabekillah)

Posebnu pažnju dokumentarac posvećuje nekima od najlegendarnijih trenutaka iz povijesti Muglera. Među njima je slavna haljina u obliku sirene iz kolekcije La Chimère, ali i nezaboravan trenutak koji se dogodio ove godine, kada je Zendaya stigla na premijeru filma Dune: Part 2 u futurističkom Maschinenmensch odijelu. 

Moda