replay
promo //

replay

Dolaskom jeseni modni svijet se ponovno okreće tamnijim bojama, slojevitim kombinacijama i inovativnim materijalima koji pružaju udobnost i stil u hladnijim mjesecima. Ova sezona naglasak stavlja na monokromatske tonove, održivost i spoj klasičnih silueta s modernim detaljima. U tom duhu, talijanski brend Replay predstavlja svoju kolekciju za jesen/zimu 2024/2025., koja utjelovljuje sve ključne modne smjernice sezone, istovremeno ostajući vjerna prepoznatljivom identitetu brenda. Kolekcija se ističe fluidnošću dizajna, opuštenim siluetama i pažljivim izborom boja, što je čini savršenom za sve prilike, od poslovnih do ležernih kombinacija.

Monokromatski stil za urbanog muškarca

Nova muška Replay kolekcija ostaje vjerna korijenima brenda, ali donosi modernu viziju kroz monokromatski pristup i inovativne materijale. U slojevitim kombinacijama i udobnim elementima, uz bogatu paletu boja koja varira od tamnih nijansi poput jarko narančaste i tamno plave, do svijetlih pastelnih tonova. Ovaj opušteni, ali sofisticirani stil prilagođen je muškarcu koji želi zadržati svoj urbani stil, kombinirajući streetstyle odjevne komade kao što su parke, majice s printom i cargo hlače, s klasičnim jaknama i džemperima od kvalitetne merino vune.

Kolekcija kombinira praktičnost i stil – od pamučnih trenirki do moderniziranog bikerskog stila s recikliranim puffer jaknama. Traper komadi dolaze u tamnijim kombinacijama, s majicama, traper jaknama i polo majicama za moderan, ali bezvremenski look.

Chic komadi i fluidni krojevi za suvremenu ženu

Ženska kolekcija ove sezone naglašava sofisticiranu jednostavnost s monokromatskim kombinacijama. Nijanse sive, bež i crne stvaraju čisti, chic izgled, a krojeni komadi poput skraćenih majica u kombinaciji s oversize hlačama od gabardina ili baršuna, donose urbani i elegantni stil.

Inspiracija 90-ih vidljiva je kroz crni traper i bomber jakne, dok se sportski chic reflektira u cargo hlačama i jednostavnim pletenim komadima s Replay logom. Fluidne tkanine poput viskoze i vune osiguravaju udobnost, a denim komadi dolaze u različitim nijansama, dajući kolekciji dodatnu raznolikost i nosivost u svim prilikama.

Nova Replay kolekcija savršeno balansira između urbanog i održivog stila, nudeći modne komade koji su istovremeno nosivi i ekološki osviješteni. Svoje favorite za savršene jesenske kombinacije potražite u Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci i Dubrovniku ili na službenom Replay web shopu.

Moda