Emily u Parizu
IMBD //

Emily u Parizu

U iščekivanom drugom dijelu 4. sezone popularne serije Emily u Parizu, Emily Cooper zamjenjuje Grad Svijetla za Vječni Grad. Netflix je prije koji dan objavio prve fotografije, a obožavatelji su već sada oduševljeni elegantnim i dramatičnim outfitima svih likova. Nakon vrtloga emocija i ljubavnih zapleta u prvom djelu, Emilyna priča dobiva novi smjer, a on nas vjerovali ili ne, vodi u Rim.

Referenca na nepogrešivi stil Audrey Hepburn

Jedan od najupečatljivijih trenutaka u drugom djelu serije je Emilyna očigledna referenca na stil Audrey Hepburn. Inspirirana filmom Šarada iz 1963. godine, Emily u drugom djelu nosili skijaško odijelo koje neodoljivo podsjeća na ono koje je Audrey nosila u filmu. No, scene iz Rim su te koje zaista hvataju duh slave Audrey Hepburn, odnosno filma Praznik u Rimu iz 1953., koji je Hepburn učinio modnom ikonom.

Na prvim fotografijama, Emily stoji ispod antičkog rimskog luka u midi suknji i bijeloj košulji nadopunjenoj elegantnom maramom. Na drugoj fotografiji, glumica pozira ispred legendarne Fontane di Trevi, noseći živopisni crveni ruksak u obliku leptira i neobične naušnice u obliku spajalice. U jednoj sceni, sjedi na sunčanoj piazzi u točkastoj bluzi i pijucka Aperol Spritz, te na trenutak  hvata opušteni šarm grada.

Romantika u prvom planu

Što je talijanska avantura bez daška romantike? Emilyna avantura u Švicarskim Alpama dovodi nam Marcella, zgodnog Talijana koji je spašava nakon nezgode na skijanju. Kemija između njih je očigledna, a sve je dodatno naglašeno romantičnom atmosferom koju Rim sam po sebi predstavlja. Stoga, osim spektakularne mode, obožavatelji u drugom djelu mogu očekivati i niz romantičnih spletki, te zadivljujućih lokacija.

Od snježnih vrhova Švicarskih Alpa, pa do sunčanih ulica Rima, Emilyno putovanje će kao i uvijek biti nepredvidivo, uzbudljivo i jako fashion!

Moda