Massimo Dutti
promo //

Massimo Dutti

Boho chic nas je apsolutno zaludio, povratak svilenih sedamdesetih je vidljiv na svakom našem koraku, a mi se pitamo samo jedno - kako funkcionalno uklopiti ovaj trend u naše svakodnevne kombinacije? Naravno, možemo se na poslu ili na popodnevnoj kavi pojaviti u lepršavoj Chloé kombinaciji ili u nekoliko nijansi antilop kože poput Shakire u spotu za Whenever Wherever, no ipak tražimo funkcionalnu varijantu. Upravo to smo pronašli u novoj Massimo Dutti Studio kolekciji.

Savršeni top od 100% svile u trendy boji pistacije je savršena baza za profesionalne, poslovne outfite, a možemo ga itekako zamisliti i u večernjim ili glamuroznijim varijantama. Uz dobre modne dodatke poput tanke ogrlice s medaljonom po uzoru na Cindy Crawford ili dobar jeans, ovaj top ima velikog potencijala.

Podsjeća nas čak i na nekadašnje radove legendarnog Isseya Miyakea koji se redovno igrao s plisiranjem raznih materijala, pa se tako može lako dogoditi da svi oko vas pomisle da nosite puno skuplji, dizajnerski komad.

Top je dostupan po cijeni od 169 eura, a jedna veličina mu je već rasprodana!

Moda