Kate Middleton
Profimedia //

Kate Middleton

Kate je prisustvovala ceremoniju Trooping the Colour u pratnji princa Williama i njihove djece, princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa, a njezina pojava na ovogodišnjoj ceremonija bila je ugodno iznenađenje, najavljeno tek večer prije putem osobne izjave iz Kensingtonske palače. 

“Liječenje dobro napreduje, ali kao što bilo tko, ko prolazi kroz kemoterapiju zna, ima dobrih dana i loših dana. U lošim danima osjećate se slabo, umorno i morate dopustiti tijelu da se odmori. Ali u dobrim danim, kada se osjećate jače, želite maksimalno iskoristiti taj osjećaj. Moje liječenje je u tijeku i trajat će još nekoliko mjeseci. U danima kada se osjećam dovoljno dobro, želim sudjelovati u školskom životu, trošiti vrijeme na pozitivne stvarima koje mi daju energiju, kao i početi s radom od kuće” - iskreno je podijelila. 

Fashion forward

S obzirom na to da je Kate dobro poznata po svom besprijekornom stilu, ni ovaj put nas nije razočarala i to odabirom monokromatske haljine Jenny Packham koju je kompletirala upečatljivim širokim šeširom dizajnera Philipa Treacyja. Njezini dodaci također nisu prošli nezapaženo, posebno naušnice Cassandra Goad, koje je nosila na krštenje princa Louisa.

Izbor odjeće označio je povratak njezinim klasičnim modnim korijenima, kao i naklon tradiciji, pa je tako Kate poslala snažnu poruku osobne snage  i predanost kraljevskim dužnostima.

Iako je princeza izjavila kako će sudjelovati na još nekoliko javnih angažmana tijekom ljeta, priznala je kako je borba s rakom još uvijek u tijeku i kao takva predstavlja prioritet. 

Tako možemo zaključiti kako je mala vjerojatnost da ćemo je vidjeti na drugim većim događajima u skorije vrijeme, no kako bilo, svojim dolaskom i pozdravom s balkona Buckinghamske palače, Kate nam je svima udjelila tračak nade i poručila - i dalje sam tu!

Moda