RIhanna
Instagram //

RIhanna

Rihanna je jučer na svojim društvenim mrežama objavila da će njezin brend makeupa Fenty Beauty biti službeni partner na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama. "Moja mantra je uvijek bila i uvijek će biti, 'Ljepota je tu da se s njom zabavlja.'Šminka se nikad ne bi trebala biti pritisak ili uniforma', rekla je prije ove objave. Nastavila je kako je to nevjerojatno radostan i oslobađajući način življenja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Radi se o tome da će Fenty Beauty imati 600 volontera koji će dobiti upute i torbicu sa šminkom s kojom će napraviti look za Igre, a Fenty Beauty makeup artisti će biti na raspolaganju da odaberu pravu nijansu pudera. Proizvodi u kompletu šminke uključuju Eaze Drop’Lit All-Over Glow Enhancer, Eaze Drop Blurring Skin Tint, Gloss Bomb Universal Lip Luminizer i Invisimatte Instant Setting and Blotting Powder.

Olimpijske igre u Parizu počinju u petak, 26. srpnja, i trajat će do 11. kolovoza. Paraolimpijske igre počinju tri tjedna nakon završetka Olimpijskih, 28. kolovoza i trajat će do nedjelje, 8. rujna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Ovakav razvoj događaja je mogao biti iznenađenje na prvu ali sa saznanjem da je Fenty Beauty dio LVMH giganta u vlasništvu najbogatijeg Francuza Bernarda Arnault i nije toliko. Naravno da je i LVMH partner na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama ove godine. Inače, LVMH posjeduje više od 50 posto dionica, dok je Rihanni ostalo 49.99 posto. Godine 2019. su ih kupili za 30 milijuna eura i tako postali većinski dioničari. Prije nekoliko tjedna je RIhanna predstavljena kao zaštitno lice Diorovog parfema J'adore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Ljepota