Gucci
alta gioielleria //

Gucci

Nova Gucci kolekcija visokog nakita nazvana Labirinti inspirirana je izvanrednim ljepotama i harmoničnom simetrijom prirode, a karakterizira ju elegancija i čistoća kamena. Kolekcija je nazvana po labirintima upravo jer se kolekcija vrti oko tri teme - simetrične ljepote, uzvišenog sjaja i procvjetale prirode koja uključujuće i nježne vilinske konjice. Simetrija i uređena ljepota odnosi se na geometrijski uređene i harmonične talijanske vrtove, prepune procvjetalog cvijeća, karakteristične za Italiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GUCCI (@gucci)

Ova izuzetno elegantna i profinjena kolekcija visokog nakita, sadrži ukupno 140 jedinstvenih komada izrađenih od čistog dragog kamenja, uključujući dijamante, kolumbijske smaragde, zelene turmaline, rubelite, tsavorite, turmaline, etiopske opale, akvamarin...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GUCCI (@gucci)

Gucci će novu kolekciju predstaviti u Ravellu, talijanskom gradiću na Amalfi obali,  poznatom upravo po prekrasnim vrtovima na liticama, koji dočaravaju samu kolekciju. Ravello svojim prirodnim ljepotama i gradskom arhitekturom utjelovljuje bezvremenski šarm koji je sinonim za Gucci, kao i viziju luksuza i talijanskog stila, koju brend želi utjeloviti u svim svojim kolekcijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GUCCI (@gucci)

Gucci je izjavio kako je visoki nakit kojeg karakterizira kreativnost, izuzetna kvaliteta i majstorska izrada, ključan za njihov brend i estetiku njihovog brenda te kako je njima prije svega, primarni fokus na izgradnji emocionalnih veza s njihovim klijentima, a to postiže organizacijom prestižnih događaja, na lokacijama kao što je Ravello.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GUCCI (@gucci)

Drago kamenje predstavlja cvjetni buket, kojeg svaka žena zaslužuje, a cvijeće i cvjetni dizajni  su dio  narukvica, ogrlica, naušnica i prstenja. Osim floralnog dizajna, kao što samo ime kolekcije nalaže, dizajn ovog dragocjenog nakita ima i uzorak složenog labirinta. Tema procvjetale prirode i dašak vilinskih konjica, koji simbolizira ponovno rođenje i slobodu, vidljiv je na efektnim broševima koji su također dio kolekcije, a napravljen je doslovno u obliku vilinskog konjica. Jedan od najvažnijih dragulja kolekcije je zeleni turmalin od 113,35 karata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GUCCI (@gucci)

Moda