Instagram @_foodstories_
//

Instagram @_foodstories_

Ljetni mjeseci donose nam nesnosne vrućine koje često smanje motivaciju za neke svakodnevne aktivnosti poput kuhanja. Ako ipak volite kuhati jer vam je to vrsta stress reliefa ili jednostavno uživate u procesu, kada dođu ljetni mjeseci postoji rješenje kako da nastavite s tom aktivnosti. Ljetne kuhinje savršene su za vruće dane koje provodimo na otvorenom, a vrlo jednostavno mogu postati oaza svih ukućana. 

Ljetne kuhinje su posebno praktične kada temperature dosegnu vrhunac, a mi izgubimo volju za kuhanjem. Ukoliko imate veliki prostrani vrt ili balkon onda su ljetne kuhinje savršeno rješenje za vas. Obroci na otvorenom dobit će poseban doživljaj, a novi kutak vašeg doma postat će omiljena oaza koja uz kuhanje, služi i za opuštanje. Kuhinje na otvorenom idealno su mjesto za obiteljska i prijateljska druženja do dugo u noć ili kada želite sami uživati u jutarnjoj kavi. Ljetnu kuhinju brojni dizajneri savjetuju da tretirate kao svojevrsan dnevni boravak te da uz dodatak biljaka, vrtnog stola i stolaca te roštilja, stvorit ćete ugodno mjesto na kojemu će svi htjeti boraviti. Možete dodati i pločice različitih uzoraka kako bi unijeli malo života i boje u ljetnu kuhinju na otvorenom. Prilagodite je vlastitim potrebama pa ju tako možete pretvoriti u mini prostor za roštiljanje ili prostor za party u toplim ljetnim noćima.

Pronašli smo nekoliko ideja koje mogu poslužiti kao inspiracija ukoliko planirate u svoj dom dodati kuhinju na otvorenom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Outdoor Kitchens MCR (@outdoorkitchensmcr)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danube Fairytale (@danube_fairytale)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erin Gerlach | Hamilton Park Home (@hamiltonparkhome)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Good Homes (@goodhomesmag)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Our Food Stories (@_foodstories_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Robertson (@studiodearborn)

Lifestyle