Instagram
swarovski //

Instagram

Milano je jedan od najpoznatijih talijanskih gradova ponajviše po modi. Talijansko modno središte svake godine je mjesto održavanja brojnih modnih revija i Fashion Weeka. Ovog ljeta u tom se gradu od 17. lipnja do 14. srpnja održava Swarovski izložba pod nazivom Masters of Light.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SWAROVSKI (@swarovski)

Ljubitelji mode i nakita imat će priliku posjetiti izložbu Swarovski kristala u Palazzo Citterio u najelitnijoj četvrti Milana, Breri. Izložba Masters of Light jedinstvena je prilika kojom se ujedno obilježava 130 godina brenda Swarovski čiji je nakit jedan od najkvalitetnijih. Ova izložba posebna je iz još jednog razloga, a to je činjenica da Palazzo Citterio još nije službeno otvorena no za potrebe Swarovski izložbe otvorit će svoja vrata. Službeno otvorenje Palazzo Citterio najavljeno je za prosinac ove godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SWAROVSKI (@swarovski)

Za ideju i osmišljavanje izložbe zaslužna je kreativna direktorica Giovanna Engelbert, a glavni kustos izložbe je Alexander Fury. Fury je inače poznati britanski novinar i modni kritičar. Izložba je premijerno izložena prošle jeseni u Šangaju, a ovog ljeta stiže u Europu, točnije u Milano. 

Izloženi radovi talijanskih modnih kuća

Posjetitelji izložbe imat će priliku vidjeti radove brojnih talijanskih modnih kuća poput Prade, Fendi Couture, Gucci, Armani Privé i drugih. Među izloženim radovima su također legendarne kreacije Donatelle Versace i Giannija Versacea, ali i originalni scenski kostimi i red carpet haljine današnjih celebritya.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SWAROVSKI (@swarovski)

Da bi posjetitelji lakše mogli pratiti postavu izložbe, ona će biti podijeljena na sedam dijelova odnosno tema. Cijeli koncept izložbe osmišljen kao putovanje kroz povijest brenda, a tijekom izložbe posjetitelji će moći uživati u bogatoj kolekciji nakita. Vrhunac izložbe je nova Galaxy kolekcija koja je izrađena od Swarovski Created Diamonds. 

Spoj mode, umjetnosti i povijesti

Čak i ako niste ljubitelj odlazaka na izložbe trebali biste posjetiti ovu jedinstvenu Swarovski izložbu koja je spoj mode, umjetnosti i povijesti. To je rijetka prilika da vidite Swarovski nakit i kreacije što će posebno oduševiti sve ljubitelje mode i umjetnosti. Za vrijeme održavanje izložbe i milanski Tjedan mode koji će zasigurno privući još više posjetitelja na izložbu. 

Lifestyle