Instagram @louisvuitton
//

Instagram @louisvuitton

Jedan od najelitnijih gradova u Europi koji se smjestio na jugu Francuske, St. Tropez ovo ljeto postaje bogatiji za još jedan kafić. Međutim nije riječ o bilo kakvom restoranu, već o restoranu modnog brenda Louis Vuitton. Novo mjesto za druženje biti će spoj luksuza, vrhunske gastronomije i opuštene atmosfere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Ovog ljeta Louis Vuitton će svoj restoran u prestižnom St. Tropezu ugostiti poznate svjetskim chefovima s Michelinovom zvjezdicom, Arnaudu Donckeleu i slastičaru Maximeu Frédéricu. Kulinarski dvojac svojim će kulinarskim znanjima oplemeniti meni restorana i gostima pružiti nezaboravno gastronomsko iskustvo. Donckele je trenutno chef u dva restorana koji posjeduju čak tri Michelinove zvjezdice koje su simbol prestiža u kulinarskom svijetu. Ova dva kulinarska vizionara dijele isti pristup gastronomiji kojemu je glavni fokus na autentičnosti i jednostavnosti dok u svim svojim jelima koriste sezonske, svježe namirnice koje nabavljaju od lokalnih proizvođača. 

Pomno osmišljen meni

Gosti Louis Vuitton restorana u St. Tropezu imat će prilike uživati u posebno osmišljenom jelovniku dvojice chefova, a naglasak je na autohtonim okusima tog kraja. Na desertima će biti monogram Louis Vuittona. Poslijepodnevni meni sastojat će se od bogatog izbora laganih deserata, a večernji meni je twist regionalnih sastojaka koji dobivaju novo ruho. Gosti restorana moći će probati sushi od Camargue riže i zanimljive kombinacije ostalih sastojaka. 

Interijer restorana je luksuzno uređen, a sve je u znaku plave i bijele boje koje podsjećaju na ljeto. Prevladava prepoznatljiv uzorak Damier Ebene po kojemu je brend poznat. Motiv se pojavljuje na ukrasnim jastucima i posuđu. Cijeli restoran izgleda profinjeno i sofisticirano, baš onako kako bismo očekivali od Louis Vuittona. 

Lifestyle