Instagram @bevhillshotel
Instagram //

@bevhillshotel

Ovog ljeta posjetitelji jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, Beverly Hills hotelu, imati će priliku doživjeti posebno iskustvo koje će zauvijek pamtiti. U tom hotelu biti će dostupan Dior Spa koji je spoj luksuza, opuštanja i visoke mode. Beverly Hills hotel bit će prigodno preuređen kako bi se posjetitelji mogli opustiti i uživati u spa tretmanima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Beverly Hills Hotel (@bevhillshotel)

Za novo izdanje u Beverly Hills hotelu, inače jedan od najpoznatijih modnih brendova, Dior odlučio je omogućiti nezaboravno iskustvo posjetiteljima hotela. Luksuzno i sofisticirano uređen prostor hotela preuređen je za spa i beauty tretmane uz koje će se posjetitelji moći opustiti. Sobe su prigodno uređene u bež nijansama koje će svakoga staviti u umirujuću atmosferu. Svaka soba uređena je motivom Dior Toile de Jouy Soleil u koraljnoj nijansi koja je prava ljetna nijansa. Ova oaza za opuštanje smjestila se u srcu užurbane četvrti pa posjetiteljima može poslužiti kao savršen bijeg od svih obaveza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Beverly Hills Hotel (@bevhillshotel)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Beverly Hills Hotel (@bevhillshotel)

Osim luksuznog doživljaja spa tretmana u blizini hotela i bazena nalazi se Dior pop-up butik koji dodatno pridonosi cijeloj Dior atmosferi. Ovaj jedinstven interijer i doživljaj otvoren je za posjetitelje do 2. rujna ove godine. 

Lifestyle