Instagram
@beatsandbites_zg //

Instagram

Iako od 2021. uživamo u Beats and Bitesu, ove godine očekivanja su velika jer se preslio na Mažuranićev trg kako bi mogao osigurati još više prostora i još više zabave za svoje posjetitelje od 6. do 15. lipnja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beats&Bites (@beatsandbites_zg)

Festival nas već 3 godine zabavlja dobrom glazbom, koja zadovoljava svačije uši. Uglavnom uživamo u glazbi dj-eva koji osiguraju da glazba svaki dan nudi novi žanr poput R&B zvukova, dance glazbe, starije muzike, pop hitova, trash party… Festival iz tog razloga okuplja raznovrsne posjetitelje  koji uživaju i druže se. 

Osim dobre muzike organizatori su se pobrinuli i za dobru zabavu. Na prošlogodišnjem festivalu čak 16 parova moglo se okušati u turniru u beli, 8 ekipa u beer pong turniru koji je sponzorirao Hendricks i Factogram quizu sponzoriranom od strane Bavarije.  Za one najbolje Beats and Bites sa sponzorima osigurao je vrijedne nagrade. Osim zabavnih turnira mogli smo se iskušati i u stolnom nogometu i ping pongu i uživati u druženju sa zabavnim maskotama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beats&Bites (@beatsandbites_zg)

Ovogodišnji program tek će izaći, a naš najviše veseli dobra hrana koja je osigurana na svakom Beats and Bites festivalu. S obzirom da je ponuda na prijašnjim festivalima bila obećavajuća, sigurni smo da nas ni ove godine neće iznevjeriti. Neka od imena koja su se pojavljivala su Pani Zagreb, Maredo Zagreb, El Toro, Wok by Matija, BarBaQ, Shank street bar, Cargo street food, Tunaholic fish bar i mnogi drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beats&Bites (@beatsandbites_zg)

Željno iščekujemo sve detalje događaja. Velika gastro imena, dobra i raznovrsna glazba te zabavan sadržaj i ugodna atmosfera i ove nas godine mame da posjetimo festival Beats and Bites. S obzirom na već do sad 3 uspješna festivala sigurni smo da nas ni ove godine neće razočarati.

Lifestyle