Dolce & Gabbana
Instagram @casa_amor_ //

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana Casa Amor

Prva stanica na ovom prekrasnom itineraru je ni manje ni više nego Saint-Tropez. Nakon turističkog zaustavljanja u poznatoj nacionalnoj policijskoj postaji Cruchot, toplo preporučujemo da nastavite putovanje do beach cluba Casa Amor na plaži Pampelonne, gdje Dolce & Gabbana svim posjetiteljima plaže osigurava pravi dolce vita ambijent. Nekoć malo ribarsko mjesto koje je proslavila Brigitte Bardot, klub na plaži potpuno je preuređen u živim bojama Sicilije. Idealno je za sve koji sanjaju Italiju, sladoled od pistacija i graniti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Casa Amor Saint-Tropez (@casa_amor__)

Louis Vuitton x White 1921

S malim, potpuno ružičastim dvorištem hotela koje može primiti do 40 ljudi, kuhari Arnaud Donckele i Maxime Frédéric nude profinjena jela francuske visoke kuhinje. Pop up butik u Saint-Tropezu nudi i kolekciju LV By the Pool, od beach ready kombinacija do dodataka. Otvorenje LV Bara u Saint-Tropezu označava početak aktivnosti brenda u odmaralištima diljem svijeta, uključujući restorane, kafiće i bazene koji se ove godine protežu od Miamija do Macaua. Prošle godine u lipnju otvoren je i privremeni Louis Vuitton bar u Taormini u Italiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Louis Vuitton (@louisvuitton)

Givenchy Sardinia

Givenchy je ove sezone u svojoj White Lotus eri. Poznati couture brend je ove sezone otvorio posebnu trgovinu s popratnim restoranom na Sardiniji, gdje posjetitelji osim u najnovijim kolekcijama mogu uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi. Otvoren do 8. rujna, pop-up u suradnji s Nikki Beach Pop Up Bar Lounge ima za cilj prikazati kolekciju Givenchy Plage, inspiriranu vrlo profinjenim, ljetnim rezidencijama osnivača Huberta de Givenchyja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Waterfront Costa Smeralda (@waterfrontcostasmeralda)

Balmain Shelter

Balmain se ovog ljeta smjestio u srcu Shelter Islanda, malog grada u državi New York, gdje će pop up shop i restoran biti otvoreni od 17. srpnja do 15. kolovoza. Olivier Rousteing odlučio se za partnerstvo s Cameronom Silverom, stilistom iz Los Angelesa i osnivačem Decades Inc., kako bi organizirao distribuciju svog brenda u ovom jedinstvenom resortu gdje će biti dostupan pažljivo odabran izbor artikala iz najnovijih kolekcija. Sjajan način da se proslavi 10. godišnjica Oliviera Rousteinga na čelu Balmaina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HOORSENBUHS® (@hoorsenbuhs)

AMI Paris Cabana

Ovo je idealno zaustavljanje za sve koji odlaze na Olimpijske igre u Pariz. Brend Alexandrea Mattiussija preuzima krov Galeries Lafayette i nudi pop-up s okusom ljeta. Prugaste ležaljke koje pariraju onima na Côte D'Azuru, sladoled i kabine sa plaže kao iz Dalidinih pjesama, brend nudi svojim posjetiteljima priliku da uzmu ljetni predah uz party s pogledom na Eiffelov toranj. AMI Paris Cabana otvorena je od 3. srpnja do 2. rujna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝐀𝐌𝐈 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐞 𝐌𝐚𝐭𝐭𝐢𝐮𝐬𝐬𝐢 (@amiparis)

Lifestyle