Feskos, vizionar u svijetu gastronomije, donosi gotovo dva desetljeća iskustva iz najprestižnijih svjetskih restorana. Karijeru je gradio u vrhunskim kuhinjama, uključujući Geranium u Kopenhagenu, gdje je bio dio tima zaslužnog za tri Michelinove zvjezdice i titulu najboljeg restorana na svijetu (World’s 50 Best Restaurants). Kao glavni chef restorana Delta u Ateni, u samo godinu dana uspio je osigurati dvije Michelinove zvjezdice te zelenu Michelinovu zvjezdicu za održivost.
Pod njegovim vodstvom, Bava Greek donosi spoj autentičnih grčkih okusa i suvremenih kulinarskih tehnika, s naglaskom na najkvalitetnije lokalne sastojke. Gosti će moći uživati u inovativnim interpretacijama klasičnih grčkih jela, poput Traditional Green Pie, Surf & Turf Souvlakija i Rizogala.
„Bava Innovation zamišljen je kao gastronomski koncept koji svake godine donosi nešto novo i uzbudljivo“, izjavio je Roko Nikolić, izvršni chef Hotela Bellevue. „Čast nam je što će upravo chef Thanos Feskos predvoditi prvo izdanje koncepta Bava Greek, predstavljajući dubinu i umjetnost grčke kuhinje na način koji dosad nije viđen u Hrvatskoj.“
Bava Innovation u Hotelu Bellevue službeno se otvara 29. ožujka 2025.