Jacquemus
Instagram //

Jacquemus

Simon Porte Jacquemus, francuski dizajner poznat po promoviranju svog brenda putem različitih događanja i lokacija na inovativne načine i ovoga puta oduševljava otvaranjem mjesta na kojem spaja modu, umjetnost i gastronomiju. Jacquemus najavljuje skorašnje otvorenje novog gourmet restorana koji održava tipičnu estetiku brenda, smještenog u Saint-Tropezu. Mjesto s rajskim plažama, svjetski poznatim klubovima i dizajnerskim trgovinama, Saint Tropez savršena je lokacija. 

Jacquemus

Jacquemus

"Plaža... restoran i trgovina..." - napisao je Jacquemus u opisu videa na svom Instagram profilu, a video savršeno dočarava mediteransku atmosferu i njegov jedinstveni identitet i estetiku brenda. Bijelo-žute prugaste fotelje, lagane zavjese koje plešu na vjetru, besprijekoran namještaj, luksuzni detalji, moda i svježi limuni...

Jacquemus

Jacquemus

Datum otvaranja njegovog novog objekta još nije poznat, ali jedno znamo – Francuska rivijera postaje bogatija za koncept restorana i trgovine koje će biti savršena prilika za povezivanje s potrošačima izvan uobičajenih maloprodajnih prostora.

Jacquemus

Jacquemus

Ovaj francuski dizajner otvarao je i prije mjesta kojima je ovaj modni brend proširio svoj doseg izvan tradicionalnih granica mode; kafić Citron kojemu je kod interijera i ponude inspiracija bila limun, kao što samo ime i govori te Oursin, restoran usmjeren na morsku hranu. 

Jacquemus

Jacquemus

Planirate li ovoga ljeta bijeg u Saint Tropez, vjerujemo da će ovo mjesto s potpisom Jacquemusa biti dio vašeg itinerara.

Lifestyle