Saint Laurent S25
Launchmetrics //

Saint Laurent S25

Bella Hadid ostvarila je svoj dugo iščekivani povratak na modnu pistu pariškog Tjedna mode tijekom sinoćnje Saint Laurent revije. Manekenka je hodala pistom u sofisticiranom, oštro krojenom crnom odijelu uparenom s besprijekornom bijelom košuljom i elegantnom kravatom, Hadid je odala počast samom Yvesu Saint Laurentu, noseći velike naočale koje su podsjećale na zaštitni znak dizajnera.

Ovaj povratak na pistu obilježio je kraj stanke, a Hadid je jasno dala do znanja da je njena snažna, samouvjerena pojava i dalje neosporiva, kako na pisti, tako i van nje. Dan prije revije, Bella je izazvala oduševljenje s upečatljivim street style outfitom. Nosila je potpuno neutralan look brenda With Jéan koji je uključivao jaknu i odgovarajuću mini suknju. Hadid je dodala luksuzan dodir s Saint Laurent crnom kožnom bomber jaknom, vintage čizmama do koljena i naočalama bez okvira. 

Osim pojavljivanja na Tjednu mode, Hadid je bez obzira na izazova s kojima se suočavala tijekom 2024., zadržala snažnu vezu sa Saint Laurentom. Kao zaštitno lice jesenske kampanje brenda, Bella je uspjela prenijeti hrabru i sofisticiranu francusku estetikom i dokazala kako je savršen fit za brend čiju je reviju jučer hodala po pri put te tako stala na kraj brojnim nagađanjima i tračevima kako odlazi iz modne industrije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SAINT LAURENT (@ysl)

Dok se Tjedan mode u Parizu nastavlja, sve oči su uprte u nju, pa se postavlja pitanje, hoćemo li Bellu uskoro vidjeti na još kojoj reviji ove sezone?

Moda