Gentle Monster x tekken 8
promo //

Gentle Monster x tekken 8

Gentle Monster, korejski brend naočala koji je još početkom prošlog desetljeća dosegao kultni status, ponovo briljira u modnim suradnjama. Prošle su nas godine oduševili suradnjom s Maison Margielom, a ove su već predstavili suradnju s Muglerom koja se vrlo brzo rasprodala na njihovoj internetskoj trgovini. Ove jeseni pucaju na nostalgiju, s obzirom na to da je njihova nova suradnja izvedena s developerima videoigrica Bandai Namco, odnosno njihovim najpopularnijem serijalom Tekken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GENTLE MONSTER (@gentlemonster)

Tekken je obilježio djetinjstvo i mladost mnogih generacija, te se odavno uvukao u svjetsku popularnu kulturu, kako to obično biva sa svim japanskim popkulturalnim proizvodima. Reći da je objava ove suradnje društvene mreže bacila u trans bi bio eufemizam, a očekuje se kako će se naočale inspirirane najnovijim izdanjem Tekken 8 Inferno i jednim od glavnih ‘’boraca’’ Kazuyom Mishimom vrlo brzo rasprodati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GENTLE MONSTER (@gentlemonster)

Anime moda će se izgleda i ove jeseni pojaviti na moodboardovima raznih dizajnera i modnih kuća, a moda Starog kontinenta i vječno zavodljive animirane serije i igrice iz Japana se, očigledno, i dalje vole. Od Vivienne Westwood, čiji se nakit redovno pojavljuje u megapopularnom manga serijalu NANA, do Loewea koji je prošle jeseni imao čitavu kolekciju inspiriranu cozy filmovima Studio Ghiblija, Tekken 8 i Gentle Monster će sigurno pokrenuti novi val interesa i razne rasprave o ovom fenomenu.

Ove naočale interesantnog oblika su dostupne od 27. rujna po cijeni od 500 dolara na Gentle Monster stranici!

Moda