street style
launchmetrics //

street style

Ludi smo za french girl makeup, a pronašli smo trend koji je itekako u skladu s našom opsesijom. Proizvod koji je apsolutno zaludio društvene mreže u posljednjih nekoliko tjedana je Bisou Balm francuskog brenda Violetta FR. Ovaj proizvod nije ruž, ali nije ni balzam za usne, već u potpunosti nova kategorija koja spaja najbolje iz ta dva svijeta, a usne ostavlja njegovanima i s bojama koje asociraju na maloprije poljubljene usne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Violette (@violette_fr)

Violette FR je i brend koji je 2021. godine osnovala poznata francuska vizažistica Violette Serrat. U svom srcu, brend slavi autentičnost i potiče pojedince na kreativno izražavanje. Violettin pristup gradi most između odvažnost s 'au naturall', čime se zatvara jaz između minimalizma i opsjednutosti ljepotom i maksimalizmom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Violette (@violette_fr)

Upravo je zbog toga predstavila Bisou Balm zbog kojeg su se društvene mreže, najblaže rečeno, apsolutno zapalile. Bisou dolazi u nekoliko boja koje pristaju baš svakom tonu kože i usana, a sa svojom laganom i blagom pigmentacijom na usnama ostavlja nježan trag boje koji je savršen za svako doba dana ili noći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Violette (@violette_fr)

TikToku i drugim korisnicima društvenih mreža nije trebalo puno kako bi pronašli dupe za ovaj sensational proizvod, a tajna se krije u vječnom, francuskom načinu nanošenja ruža. Naime, nakon nanošenja neke intenzivne boje na usne, najčešće bi Francuskinje uzele komadić salvete ili papira, te ga pritisnule uz usne kako bi proizvod dobio mat i trajniji efekt, ali i kako bi smanjile intenzitet ruža i otkrile njihovu prirodnu boju usana ispod njega.

@raisin2leave2 Just been kissed lops are my fav now #kissedlips #justbeenkissed #lipstutorial #lipsmakeup ♬ big boy sza - normusreedus
@alishalashayy “just kissed” smudged lip look #softmakeuplook #effortlessmakeuplook #blackgirllipcombo #blackgirlmakeuptutorial #softmakeup ♬ FLO MILLION Laila Mix - Laila!
@jihoon

no f!ller needed

♬ original sound - Jihoon
@thebrontemarie

How to get that “just been kissed” lip look. 😌

♬ right where you left me - bonus track - Taylor Swift

Prema tome, Bisous efekt Violette FR možete postići kod kuće ili on the go u bilo kojem trenutku, no određeni dodatni koraci su itekako poželjni. Nismo veliki obožavatelji precrtavanja usana, no savjetuje se lagano proći ružem izvan obrisa usana kako bi se stvorio dodatnu, zamućeni efekt. Isto možete postići s rumenilom ili sjenilom koje je bojom slično vašem tenu. Uz to, najveći intenzitet boje treba nanijeti na sredinu usana, dok rubove treba ostaviti praznima ili tek nježno obojenima. Nakon toga, sve što je potrebno je uzeti salvetu ili maramicu, te ju nježno pritisnuti na sredinu usana. Nakon toga nema straha od razmazivanja ruža, a boja koja ostaje izgleda gotovo prirodno!

Vjerujemo kako ćemo ovaj način nanošenja ruža vidjeti svuda oko nas ove jeseni, jer je vrlo pogodan za prijelazno razdoblje i kao low maintenance svakodnevni look!

Ljepota