Claudia Schiffer
Instagram @claudiaschiffer //

Claudia Schiffer

S preuređenjem ili useljenjem u novi prostor dolaze i slatke muke uređivanja interijera. U moru raznih izričaja najpopularniji stil današnjice je minimalizam. No, kao i u svemu ne treba slijepo pratiti trendove već urediti svoj dom prema vlastitim afinitetima kako bi vi i vaša obitelj uživali u toplini i praktičnosti vlastitog doma. Uspješna u tome bila je Claudia Schiffer. Njeno seosko imanje inspirirano modernim dizajnom 90-ih u kojemu nema jasne granice između prirode i unutrašnjeg prostora kuće, inspiriralo nas je da pronađemo nekoliko komada namještaja u tom duhu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

Od pojave sofa teddy materijala njihova popularnost samo raste. Neutralna boja i moderan izgled daju mogućnost spajanja sa svim stilovima dizajna vašeg dnevnog boravka. Uz neutralnu sofu hladnijeg tona drveni stolici toplijeg tona stvaraju savršen balans u prostoru. Razigranim tepihom stvorit ćemo dinamiku.

Lounge stolica
Homeblend

Lounge stolica

Naslonjač dune
Emmezeta

Naslonjač dune

Tepih Noah
Bonami

Tepih Noah

Kamini u blagovaoni su neizostavni za stvaranje intimnog ugođaja. Veliki, ali opet neutralni lusteri trenutno vladaju svijetom rasvjete, a motiv drva ponavlja se i u ovoj prostoriji.

Žljebasti stol za blagovaonicu
Homeblend

Žljebasti stol za blagovaonicu

Ukrasni kamin

Ukrasni kamin

LED visilica
Lucande Filippa

LED visilica

Ako volite čitati ili želite imati intimniji prostor za ispijanje kave ili čaja, a imate dovoljno prostora, odvojite kutak uz prozor gdje ćete uživati u dnevnom svijetlu i ugodnom pogledu. Šarenom foteljom se možete poigrati u ovom prostoru.

Stol s zaokruženim nogama
Homeblend

Stol s zaokruženim nogama

Oskarshamn naslonjač
Ikea

Oskarshamn naslonjač

Lifestyle