Kate Middleton
Profimedia //

Kate Middleton

Emotivna snimka, snimljena u Norfolku, prikazuje Kate uz supruga, princa Williama, i njihovo troje djece, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa. Trominutni video označava značajnu prekretnicu na Kateinom putu oporavka i otkriva duboku emocionalnu povezanost unutar kraljevske obitelji.

Video je snimljen prošlog mjeseca, a isti bilježi i nekoliko nježnih trenutaka između kraljevskog para. U jednoj sceni, William stavlja ruku na Kateino rame, pružajući joj podršku dok se njihova djeca igraju u blizini. Za Kate, ovo iskustvo poslužilo je kao značajan podsjetnik na važnost obitelji. U svojoj poruci, osvrnula se na to kako ih je ova teškoća još više zbližila i osvijestila njihovu zahvalnost za jednostavne, ali značajne aspekte života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

"Ovo putovanje podsjetilo je Williama i mene da razmislimo o onome što je zaista važno—našoj obitelji, našem zdravlju i ljubavi koju dijelimo."

Prikaz jedinstva i snage kraljevske obitelji šalje snažnu poruku nade i otpornosti, podsjećajući svijet da je ljubav najveći stalni izvor snage. Dok princeza od Walesa nastavlja svoje putovanje prema potpunom oporavku, mnogi su inspirirana njezinom hrabrošću i nepokolebljivom podrškom njezine obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Kako doznajemo, princeza bi se uskoro mogla vratiti na posao, ali kako i sama kaže, korak po korak jer zdravlje joj je ipak prioritet u nadolazećem periodu

Lifestyle