Launchmetrics
//

Launchmetrics

Na našoj wishlisti su već duže vrijeme kvalitetne kožne sandale, pa smo se bacili u ozbiljnu potragu za onima koje će nam izdržati i nekoliko sezona za redom. Dobra vijest je da su kod većine high street brendova i dalje velika sniženja što znači da je sada idealno vrijeme da sebe počastite s jednim dobrim parom obuće.

Zašto kožne sandale?

Osim što su apsolutni modni klasik, kožne sandale idealan su komad obuće ljeti jer ih ni ne osjetite na nogama. Koliko god voljeli casual Birkenstock sandale, moramo priznati da se nekad zaželimo nešto elegantnije obuće koja ne podrazumijeva nužno cipele na petu. Upravo su zato kožne sandale idealan izbor, a osim ljeta, možete ih nositi u proljeće i ranu jesen, pa su samim tim i jako dobra investicija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Kada govorimo o modelima kožnih sandala, tu se volimo držati one manje je više. Stoga uvijek biramo klasične rimnjanke ili sada mega popularne T- sandale, odnosno one koje imaju delikatan remenčić oko prsta na nozi. Spomenuti modeli idu odlično uz lepršave ljetne haljine, ali i bermude i jednostavan ljetni top. 

Zalando i Answear.hr trenutno imaju odličnu ponudu kožnih sandala na popustu, kao i već dobro znane adrese poput Zare, Massimo Duttija, Stradivarius i Manga. No, da ne duljimo previše, evo nekoliko naših favorita koje bez puno razmišljanja dodajemo našoj never ending listi želja. 

Elle Izbor

Moda