Lady Gaga
Profimedia //

Lady Gaga

Lady Gaga sinoć je prošetala crvenim tepihom Filmskog festivala u Veneciji na kojem je premijerno prikazan njezin najnoviji film Joker: Folie a Deux. Gaga nas je ovom prilikom počastila all black outfitom, odnosno glamuroznom Dior haljinom, a centralni dio njezinog izgleda bio je avangardni šešir brenda Phillip Treacy koji je pripadao Isabelli Blow, kultnoj britanskoj modnoj urednici. 

Povratak odvažnog make-upa

Što se make-upa tiče, Lady Gagi možemo zahvaliti na povratku odvažnog sjenila na očima. Za premijeru, Gaga je odabrala upečatljivi smokey eye koji je upotpunila crnim tušem i izblajhanim obrvama koje su dodatno naglasile njezine oči, a na usnama je nosila upečatljivi ruž u boji trule višnje. Kako bi dodatno naglasila usne, istcrtala ih je tamnijom olovkom s kojom je dodala i pokoji madež na licu. 

Ovaj dark, ali ujedno i sofisticirani loo, savršeno se oklopio uz njezin outfit, a budući da je šešir prekrio pola Gaginog lica, skroz je očekivano da je odabrala nijanse koje su savršeno kontrirale njezinoj plavoj kosi. Kosu je stilizirala u elegantnu sleek punđu pomoću koje je stavila naglasak na spektakularni Tiffany and Co nakit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sarah Tanno (@sarahtannomakeup)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sarah Tanno (@sarahtannomakeup)

Za ovaj make-up look zaslužna je Gagina šminkerica Sarah Tanno koja također stoji iza spektakularnih lookova u filmu Joker. Sudeći po utjecaju koji film već sada posjeduje, čini se da ćemo ove sezone zakoračili u sferu odvažnijih make-up lookova, pa iako još nismo došli do te razine da rekreiramo maske iz filma, povratak upečatljivog crnog tuša na očima čini se kao dobar početnički korak. 

 

 

Ljepota