Streetstyle
Launchmetrics //

Streetstyle

Vaša kosa je potpuno suha...

Da bi se kosa oporavila, nanesite L'Huile de Leonor Greyl prije svakog šamponiranja. Ovo ulje nevjerojatno hidrira i izvanredno štiti. Ono što volimo kod ovog ulja je da ga uvijek povezujemo s praznicima, čak i kada oni završe. Ne možemo se zasititi njegovog egzotičnog i senzualnog mirisa.

Nanesite jedan do dva čepa ulja na dužinu kose i suhe vrhove, zatim raščešljajte kosu četkom s čekinjama divlje svinje da bi se proizvod u potpunosti upio.

Ako je Vaša kosa također jako oštećena...

Nastavite nanošenjem maske na dužinu kose i vrhove da biste ih dubinski hidrirali i vratili im podatnost. Jednostavno odaberite onu koja najbolje odgovara Vašim potrebama: Masque Fleurs de Jasmin za tanku kosu, Masque à l'Orchidée za gustu kosu ili Masque Quintessence za osobito lomljivu kosu.

Ostavite masku da djeluje najviše 15 minuta prije nanošenja šampona prikladnog tipu Vaše kose.

Izlaganjem suncu, Vaša boja je izgubila sjaj...

Nanesite Soin Repigmentant koji sadrži aktivne sastojke i pigmente za bojenje. Od četiri ponuđene nijanse, odaberite najprikladniju boji Vaše kose. Zahvaljujući mogućnosti česte upotrebe, sve nijanse kose, bilo prirodne ili ne, poljepšane su i njihov intenzitet se produžuje. Vlakno kose je hidrirano, zaštićeno i dubinski regenerirano.

Nanesite na opranu i ručnikom prosušenu kosu, nakon svaka dva ili tri šamponiranja, da biste produžili intenzitet boje.

Vaša koža je vrlo suha i želite očuvati preplanulost?

Huile de Magnolia pruža istinski poljepšavajući tretman za tijelo zahvaljujući svojstvima za omekšavanje, zaštitu, očuvanje preplanulosti, uklanjanje šminke i smirivanje kože! S izvanrednim mirisom bijelog cvijeća i hranjivim uljima koja intenzivno hidriraju kožu, ovo ulje pruža tretman o kojem ćete odmah postati ovisni.

Nekoliko kapi je dovoljno da koža postane podatna, satenasta i nježno namirisana.

Ljepota