Loewe //

Španjolska luksuzna modna kuća Loewe udružila se s renomiranim proizvođačem porculana Lladró kako bi stvorila limitiranu kolekciju parfema koja izgleda neodoljivo. Botanical Rainbow kolekcija ponovno je zamišljena s novim umjetničkim zaokretom. Tri najomiljenija mirisa iz kolekcije, 001 Woman, Agua Drop i Earth, sada su ukrašena prekrasnim, ručno izrađenim porculanskim čepovima brenda Lladró. Ove jedinstveni cvjetni čepovi transformiraju svaku bočicu u minijaturno umjetničko djelo, a s obzirom na to da je Loewe uvijek bio brend koji cijeni tradiciju, ni ova suradnja nije iznimka.

Partnerstvo s Lladróm, tvrtkom s gotovo sedam desetljeća povijesti u umjetnosti porculana, slavi španjolsko zanatstvo u svom najboljem izdanju. Svaka cvjetna kapa je ručno izrađena u Valenciji, gdje Lladróvi majstori pažljivo oblikuju, peku i ručno oslikavaju svaki komad, osiguravajući da niti jedan nije potpuno isti. Mirisi odabrani za ovu suradnju predstavljaju različit aspekt Loeweova olfaktornog svemira:

001 Woman

Ovaj miris s notama jasmina, lana i mošusa je nježan, suptilan i inntiman, te kao takav priziva osjećaje čistoće i mira.

Agua Drop

Drveno-amberni miris, Agua Drop kombinira svježinu bergamota i cvijeta naranče s dubljom, prizemnijom bazom, što ga čini savršenim mirisom za sve one koji cijene ravnotežu svijetlih i tamnih nota.

Earth

Earth je složeniji miris, s notama tartufa, kruške i ljubičice koje se spajaju kako bi stvorile cvjetno-amberni miris koji je istovremeno zemljan i eteričan.

Svaki miris u kolekciji pažljivo je uparen s cvjetnom kapom koja odražava njegov jedinstveni karakter. Ono što ovu suradnju čini zaista posebnom jest činjenica da su ovi cvjetni čepovi svjedočanstvo zanatskih vještina koje oba brenda, Loewe i Lladró, visoko cijene.

Ljepota