Supercharged linija
foreo //

Supercharged linija

Ponekad je dovoljno malo da se duh i tijelo opuste i uživaju u najboljim profesionalnim tretmanima iz udobnosti vlastitog doma. Stvorite si ugodnu atmosferu uz svijeće, opuštajuću glazbu i započnite svoj tretman iz snova!

Bilo da pripremate kožu za početak dana ili uklanjate tragove cijelog dana s lica, čišćenje je neizostavno. Metoda dvostrukog čišćenja lica nikada neće izaći iz mode zbog svoje jednostavnosti i učinkovitosti. U samo dva koraka vaša će koža biti očišćena kao nikada.

Prvi korak u dvostrukom čišćenju je LUNA™ Ultra Nourishing Cleansing Balm – lagani balzam koji se pretvara u svilenkasto ulje, nježno uklanjajući svu šminku, SPF i sebum te pripremajući kožu za dubinsko čišćenje. Ovaj dermatološki testirani, veganski te cruelty-free balzam formuliran je s moćnim, ultra-hranjivim sastojcima poput omekšavajućeg ulja slatkog badema, hidratantnog ulja jojobe, hranjivog shea maslaca i antioksidativnog vitamina E. LUNA™ Ultra Nourishing Cleansing Balm ostavit će vašu kožu mekom, podatnom, osvježenom i spremnom za daljnju njegu.

Sljedeći korak je dubinsko čišćenje lica i uklanjanje preostalih tragova nečistoća. Savršen par za to su LUNA™ 4 Plus, skin-tech uređaj, i LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0. Zamislite da čistite lice oblakom – upravo takav osjećaj pruža ovaj sinergični duo. Nježne silikonske dlačice i T-Sonic™ pulsacije LUNA™ 4 Plus uređaja, s LUNA™ Micro-Foam Cleanserom, koji se iz svilenkaste kreme pretvara u nježne mikro-mjehuriće, nježno će ukloniti dubinske nečistoće s lica i vrata, osvježavajući vašu kožu i pripremajući je za dan ili noć koji slijede.

Sada kada je koža pripremljena za daljnju njegu bitno ju je osušiti mekim ručnikom za idući sinergični par – BEAR 2 i SUPERCHARGED Serum 2.0. Prije samog korištenja BEAR 2 mikrostrujnog uređaja bitno je nanijeti konduktivni SUPERCHARGED Serum 2.0 specifično dizajniran za mikrostrujne uređaje. Njegova luksuzna formula za očuvanje mladolikog izgleda klinički dokazano povećava proizvodnju kolagena tipa 1 – pomažući učvrstiti kožu i smanjiti pojavu bora. Također je klinički dokazano da povećava razinu vlage u koži tijekom vremena kombinirajući snagu hijaluronske kiseline, elektrolita, ceramide te skvalana – ostavljajući kožu mekom, glatkom, obnovljenom i blistavom. 

Pravo vrijeme za koristiti BEAR 2 je kada je serum ravnomjerno nanijet na lice. BEAR 2 koristi mikrostrujnu tehnologiju i FOREO-ove T-SonicTM pulsacije kako bi nježno i učinkovito tonirao i učvrstio kožu. Mikrostruje su dizajnirane da oponašaju prirodne struje tijela, što pomaže u toniranju i učvršćivanju mišića lica, dok T-Sonic™ masaža poboljšava limfnu drenažu, smanjujući zadržavanje tekućine i eliminirajući toksine, čime se smanjuje natečenost. Ovaj najomiljeniji skin-tech uređaj stimulira mikrocirkulaciju i poboljšava teksturu kože dovodeći kisik i esencijalne nutrijente do stanica - ubrzavajući proces obnove kože, smanjujući pigmentaciju i povećavajući sjaj. Klinički je dokazano da uređaj pokazuje početne rezultate i poboljšava duboke bore i fine linije u roku od tjedan dana.

Jedna od najvećih prednosti BEAR 2 je njegova prikladnost za korištenje tijekom ljeta. Za razliku od invazivnih tretmana koji zahtijevaju izbjegavanje izlaganja suncu zbog povećane osjetljivosti kože i potencijalnih komplikacija, BEARTM 2 vam omogućuje da nastavite svoju njegu kože bez tih ograničenja. Možete uživati u lijepom vremenu i aktivnostima na otvorenom odmah nakon svoje skincare rutine, bez potrebe za oporavkom.

Nakon tonirajućeg tretmana BEAR 2 mikrostrujnim skin-tech uređajem rutinu može nastaviti SUPERCHARGED HA+PGA Triple Action Intense Moisturizer ili SUPERCHARGED Ultra-Hydrating Sleeping Mask ovisno je li noćna ili dnevna beauty rutina u pitanju. 

Bogata i brzo upijajuća formula SUPERCHARGED HA+PGA Triple Action Intense Moisturizera klinički dokazano povećava vlažnost kože za% u samo   minuta. Pažljivo formulirana kao snažno sve u jedno riješenje za dugotrajnu hidraciju, poboljšanje elastičnosti, sprječavanje gubitka vlage i jačanje barijere kože – ostavljajući kožu prirodno zdravom i mladenački blistavom cijeli dan. 

Obnavljajuća i bogata noćna maska – SUPERCHARGED Ultra Hydrating Sleeping Mask – umiruje kožu i zadržava vlagu dok sanjate. Formulirana s 99% sastojaka prirodnog podrijetla, ova prirodno hranjiva maska, koja se ne ispire, obnavlja i pomlađuje kožu bez začepljivanja pora – čineći je zdravom I blistavom prije nego što dan uopće započne.

Kao završni korak i dodatnu hidraciju kože pošpricaj SUPERCHARGED Barrier Restoring Essence Mist. Ova obnavljajuća maglica posebno je dizajnirana za umornu, dehidriranu kožu koja pokazuje prve znakove starenja. Formulirana je s 2% niacinamida za posvjetljivanje i revitalizaciju umorne kože, mješavinom 9 peptida koji učvršćuju i pune kožu, pomažući u smanjenju finih linija i poboljšanju elastičnosti, Centello Asiatica za umirivanje kože i poboljšanje njezine teksture i tonusa te pantenolom za hidrataciju i jačanje barijere kože.

Ljepota