Lana Del Rey
Profimedia //

Lana Del Rey

Lana Del Rey nam je ponovo dala do znanja kako je jedina indie i alternativna kraljica koja na noge može dići cijelu Coachellu. Naravno, njen fantastičan nastup su pratile dvije custom Dolce & Gabbana kombinacije koje su nam se odmah popele na sam vrh njenih najboljih izdanja. Izrađena uz pomoć njene stilistice Molly Dickinson, uvodni ansambl nastupa je bila puder plava drapirana haljina od žerseja, sa suptilnim središnjim izrezom, u potpunosti ukrašena Swarovski kristalima. Kombinaciju je upotpunila kaubojskim čizmama ukrašenim kristalima. Njezine plesačice također su nosile plavu svjetlucavu odjeću sličnih nijansi, s plavim kaubojskim čizmama. Na početku svog seta, poželjela je dobrodošlicu Jonu Batisteu koji je na klaviru odsvirao njihov zajednički hit Candy Necklace.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝑮𝒖𝒔 🥀 (@gusreyedits)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Del Rey Brasil (@lanadelreybbrasil)

Lanina druga haljina bila je još jedna custom made plava Dolce & Gabbana haljina sa Swarovski kristalima. Komad je u cijelosti bio izvezen lančićima od Swarovski kristala, uključujući pleteni motiv naglašen resicama i detaljima ruže. Haljina je bila upotpunjena remenom koji se spuštao u dramatični šlep od čak 30 metara. U ovoj je haljini, kao i pri dolasku na nastup, sjela na motor i odvezla se daleko od itekako zadovoljne publike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Yes Lanita (@yeslanita)

Kraljica alternativne glazbe posljednji je put nosila D&G na Venecijanskom filmskom festivalu 2022., gdje je nosila crnu haljinu od čipke.

Moda