Le clinic team
Fotografije: John Pavlish, Sanja Jagatić //

Le clinic team

Naime, Le Clinic, ne zaustavlja se samo na stomatološkim zahvatima, već svojim inovativnim pristupom estetici, kako u domeni dentalne medicine i stomatologije, tako i u prostornom uređenju i dizajnu, plijeni uspjesima na svjetskoj razini.

Osnivačica i voditeljica klinike, doktorica dentalne medicine Tamara Žaja, specijalistica stomatološke protetike, koja iza sebe ima bogato dugogodišnje iskustvo u vodećim dentalnim poliklinikama, zajedno s arhitekticom Andreom Hržić iz Ateliera Hržić u Hrvatsku su nedavno donijele prestižnu Bee See nagradu za dizajn interijera. Unutarnje uređenje poliklinike predstavlja spoj suvremenog dizajna i topline, stvarajući prostor u kojem se osjećate dobrodošlo i opušteno. Poliklinika je osmišljena tako da stvara harmoniju između funkcionalnosti i estetike.

Ovo priznanje potvrđuje izvanrednost i inovaciju koju Le Clinic donosi u svijet estetske stomatologije. Žiri ovog uglednog natjecanja, sastavljen od 11 renomiranih svjetskih arhitekata, istaknuo je da Le Clinic nije samo stomatološka ordinacija već prostor koji svojom estetskom elegancijom stvara jedinstveno iskustvo za pacijente.

Uz najmoderniju tehnologiju i kvalitetne materijale, poliklinika pruža ne samo izvanredne stomatološke usluge već i udobnost i sigurnost pacijenata. Posebno se ističe moderna kirurška ordinacija koja osigurava bezbolne i ugodne procedure. Među uslugama koje Le Clinic nudi posebno se ističu dentalna estetika za ravne i blistave zube, implantologija i ortodoncija. Le Clinic na jednom mjestu ima sve što je potrebno za prekrasan novi osmijeh: specijaliste svih grana stomatologije, RTG odjel, kao i stručnjake za dentalnu estetiku. 

"Želja nam je ljudima vratiti osmijeh na lice. I to onaj o kakvom oduvijek sanjaju. Svoj rad temeljimo na visokoj stručnosti, profesionalnosti, iskustvu i stalnom educiranju tima. Naša najveća snaga leži u individualnom pristupu i potpunoj posvećenosti svakom pacijentu, a najzadovoljniji smo kada novi, lijepi i zdravi osmijesi ljudima podignu kvalitetu života", izjavila je Tamara Žaja, vlasnica klinike Le Clinic.

Le Clinic, smještena u Centru Kaptol, nije samo stomatološka ordinacija, već oaza gdje se vrhunska estetika spaja s individualnim pristupom i visokokvalitetnim uslugama, postavljajući nove standarde u području stomatologije.

Više o Le Clinic stomatološkoj poliklinici potražite na web stranici.

Lifestyle