Youtube Screenshot //

Alessandro Michele jučer je u Parizu prikazao svoju dugoočekivanu kolekciju za Valentino, a događaj je, naravno, privukao brojne poznata osobe iz svijeta mode i glazbe. U prvim redovima sjedile su ikone poput Eltona Johna, Florence Welch, Jareda Letoa i možda i najveći obožavatelj Micheleove estetike Harry Styles. Ovoga puta Harry je iznenadio brojne obožavatelje jer je zamijenio svoje uobičajeno upečatljive kreacije za nešto sofisticiraniji i suptilniji look.

Youtube Screenshot //
Youtube Screenshot //

Harry je nosio svijetlo narančasti pulover ukrašen suptilnim „V“ logom, a ovaj naizgled jednostavan komad, glazbenik je upotpunio plavom košuljom čiji je ovratnik s volanima suptilno provirivao ispod pulovera. Kombinaciju je upotpunio s klasičnim sivim hlačama, smeđim mokasinama, bijelim čarapama i predimenzioniranim avijatorkama koje su dodale dozu holivudskog glamura njegovom odmjerenom izgledu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H ♡ (@stylesfanc)

Ako se malo osvrnemo na njegov prepoznatljivi stil, jasno nam je da je ovaj narančasti džemper bio oštar odmak od pretjerane raskoši njegovih prošlih outfita, posebno onih s Guccijevim potpisom. No, Harry je s pomoću boja i ovoga putra uspio prenjeti razigranosti koja definira njegovu modnu osobnost. Ovaj outfit sugerira da pjevač ulazi u sofisticiraniju fazu svoje modne priče koja se čini savršenom za sljedeću eru Michelovog rada u Valentinu, kojoj će Harry sigurno pridonijeti svojim jedinstvenim šarmom i individualnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H ♡ (@stylesfanc)

Moda