Taylor Swift
Profimedia //

Taylor Swift

Tko kaže da je euphoria šminka out? Taylor Swift je privukla veliku pažnju svojim pojavljivanjem na utakmici Kansas City Chiefsa, gdje je zablistala u prepoznatljivoj Vivienne Westwood haljini. Haljina, izvedena u tartan uzorku, je savršeno spojila tradicionalni škotski motiv s modernim krojem. Vivienne Westwood, brend poznat po spajanju punk estetike i elegancije, je odlično uhvatio Taylorinu individualnost.

taylor swift
Profimedia //

taylor swift

Taylor Swift
Profimedia //

Taylor Swift

No, ono što je posebno istaknulo ovaj look je bila njena šminka. Crvene šljokice na obrazima bile su neočekivan, ali efektan detalj koji je dodao dašak razigranosti cijelom looku. Savršeno su se slagale s bojama haljine, a odale su počast i bojama tima Kansas City Chiefsa za koji igra Travis Kelce, Swiftin partner. Klasični crveni ruž upotpunio je njezin glamurozni izgled, dok je ostatak šminke ostao suptilan i prirodan.

Taylor Swift
Profimedia //

Taylor Swift

Minimalistički modni dodaci, poput tankog zlatnog lančića i torbice sa zlatnim lancem su dodali dozu elegancije u cjelokupan izgled, dok je jednostavna frizura s ravnim šiškama i niskim repom ostavila haljinu i šminku u prvom planu. Utjelovila je savršen balans između odvažnosti i sofisticiranosti, što je dodatno potvrdilo njen status potencijalne modne zvijezde.

Moda