Launchmetrics //

Neki komadi odjeće zauvijek ostaju klasici bez obzira na aktualne trendove. Ravni kroj traperica jedan je od tih bezvremenskih odjevnih komada koji se iz godine u godinu vraća, a sudeći po aktualnim kolekcijama za jesen i zimu 2024., možemo reći da su ove traperice omiljeni izbor i ove godine. 

Zašto je ravni kroj idealan za sve?

Za razliku od skinny modela koji mogu biti restriktivni, ravni kroj traperica daje više prostora, ali i dalje prati liniju tijela na elegantan način. Pristaje svim tipovima građe, od onih s oblinama do ravnijih figura, jer naglašava prirodnu siluetu bez stvaranja pretjerane napetosti oko struka, bokova ili nogu.

Launchmetrics //
Launchmetrics //
Launchmetrics //

Ravni kroj traperica vratio se kao hommage devedesetima, ali s modernim preokretom. Dizajneri su prepoznali potencijal ovog modela i prilagodili ga svojim stilovima, pa tako na tržištu možete pronaći nekoliko različitih interpretacija. Na primjer, klasične plave traperice ili modele u boji sa izlizanim efektom koje smo uočili na Diesel reviji za proljeće/ljeto 2025.

diesel s25
Launchmetrics //

diesel s25

Ovaj model posebno je pogodan za osobe koje žele izgledati sofisticirano, a pritom se osjećati ugodno. Ravne traperice su iznimno svestrane jer se mogu kombinirati na bezbroj načina. U kombinaciji s jednostavnom majicom i tenisicama idealan su izbor za casual prilike, dok uz košulju i štikle izgledaju elegantno za sve one formalnije izlaske.

Launchmetrics //
Launchmetrics //
Launchmetrics //
Launchmetrics //

Kao i kod svih osnovnih komada garderobe, uistinu vrijedi investirati u par kvalitetnih traperica ravnog kroja. Dobar materijal i precizna izrada osigurat će dugotrajnost i udobnost, a kada pronađete model koji vam odgovara, bit će to komad kojem ćete se uvijek vraćati. Evo nekoliko naših prijedloga: 

Elle Izbor

Traperice 29,99 eur
stradivarius //

Traperice 29,99 eur

Traperice 25,99 eur
pull&bear //

Traperice 25,99 eur

Traperice 195 eur
patrizia pepe //

Traperice 195 eur

Moda