Tilda Swinton
chanel //

Tilda Swinton

Naša vječna inspiracija i muza cijelom svijetu visoke mode Tilda Swinton je postigla još jedan veliki uspjeh u svojoj bogatoj karijeri. Film ‘The Room Next Door’ u kojem glumi s fenomenalnom Julianne Moore je postavio rekord za najduži aplauz ovogodišnjeg izdanja Filmskog festivala u Veneciji, punih 18 minuta. Dok jedva čekamo pogledati ovaj film, Swinton je od naše redakcije dobila aplauz za odličnu kombinaciju na crvenom tepihu.

Nosila je izbočeni couture kaput od plisiranog i nabranog tortorelle sivog šifona izvezenog sivim biserima i šljokicama. Ova kombinacija se pojavila u couture kolekciji za proljeće ove godine kao look 16, no za Tildu su izradili posebne hlače od tila i svilenog muslina u istoj boji.

Kombinacija je upotpunjena dijamantnim nakitom iz Chanel Comete kolekcije u obliku asimetričnih malih naušnica i manjim prstenom. Nadamo se da ovo nije njeno posljednje pojavljivanje na crvenom tepihu ovogodišnjeg izdanja festivala, te da ćemo barem još jednom vidjeti Chanel visoku modu u njenoj izvedbi!

Moda