Instagram
@nancykwai //

Instagram

Od petka, 7. lipnja do subote, 9. lipnja, Miu Miu će prilagoditi i klasične kioske i izgraditi nekoliko novih. Svaki će štand biti unikatnog dizajna te će svakom posjetitelju pokloniti dva do tri primjerka. Među njima je i priča o ženi koja se pobunila protiv svoje buržoaske obitelji, Zabranjena bilježnica kubansko-talijanske autorice Albe de Céspedes. Drugi je autobiografski roman A Woman Sibille Aleramo i posljednji roman Jane Austen, Persuasion, koji je objavljen posthumno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miu Miu (@miumiu)

Inicijativom Miu Miu želi ponuditi refleksije života i glasova žena kroz stoljeća i primjere slučajeva kada su žene prkosile konvencijama, tradiciji i ugnjetavanju. “Smješten na različitim mjestima i u različitim trenucima u povijesti, svaki je tekst odabran zbog hrabrog i snažno utjecajnog statusa svoje autorice kao ženske kreatorice”, napisali su na svojim društvenim mrežama. "Sav njihov rad, koji se stalno iznova procjenjuje, istražuje probleme i ideologije koje su ostale relevantne do danas."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ELLE Hong Kong (@ellehongkong)

Pop-up kiosci Summer Reads održat će se u New Yorku, Londonu, Milanu, Tokiju, Seulu, Šangaju, Hong Kongu i Parizu. Obavezno posjetite ove lokacije ako se nađete u nekom od ovih gradova!

Lifestyle