Home of sport
adidas //

Home of sport

U subotu je omiljeni sportski i lifestyle brend adidas svečano otvorio novouređenu trgovinu u trgovačkom centru Supernova Zadar. Novi adidas store, smješten na istoj lokaciji, sada je dvostruko veći - proteže se na 323 m² i prvi put u Hrvatskoj predstavlja novi koncept "Home of Sport". Ovaj moderan prostor obuhvaća inovativan dizajn koji pruža jedinstveno iskustvo kupovine svim ljubiteljima sporta i mode.  

Koncept “Home of Sport” osmišljen je kako bi se svi koji posjete adidas trgovinu osjećali kao doma, jer dom nije samo mjesto, već i način razmišljanja i osjećaj - mjesto gdje se osjećamo ugodno, sigurno i prihvaćeno. U novoj trgovini bit će izložene dvije adidas linije - Performance, koja će zasigurno oduševit sve sportaše i profesionalce i rekreativce, dok će adidas Originals privući sve one koji vole trendi modne komade za svakodnevne prigode. 

Za dobru atmosferu na subotnjem otvorenju pobrinuo se DJ Shpela, a svi kupci na poklon su dobili adidas torbu ukrašenu motivom morskih valova. Na otvorenju je bila i naša najpoznatija košarkašica, Šibenčanka Antonija Mišura Sandrić, dok je Joshua Čirjak, dizajner, tiktoker i youtuber isplovio na jedinstvenoj  adidas jedrilici. S obzirom na to da su i sami veliki ljubitelji sporta i mode, vjeruju da će ovaj koncept pružiti vrhunsko iskustvo kupovine i postati omiljeno odredište svih zaljubljenika u sport i modu. Oni su se oduševili i iskustvom na jedrilici i novouređenom trgovinom. 

adidas jedrilica bila je usidrena uz zadarsku rivu, a najsretniji sudionici adidasovog nagradnog natječaja imali su priliku osvojiti adidasov goodie bag, uživati u iskustvu jedrenja i otisnuti se do zadarskog arhipelaga, najgušćeg otočnog područja na Jadranu. Zainteresirani su se mogli uključiti u natječaj putem društvenih mreža Joshue Čirjaka i Antonije Mišure Sandrić, kao i preko odabranih lokalnih web portala.

adidas je globalni sportski brend koji oblikuje budućnost sporta koristeći se inovacijama. S dva osnovna segmenta brenda – adidas Sport Performance i adidas Originals – brend se posvećuje jednako sportskom i modnom pozicioniranju, pružajući najbolje od sporta i mode u više od 160 zemalja diljem svijeta. Uz kontinuirano širenje i unaprjeđenje svojih trgovina, adidas ostaje predan pružanju vrhunskog iskustva svojim kupcima.

Posjetite novu adidas trgovinu u trgovačkom centru Supernova Zadar i doživite jedinstveno iskustvo kupovine u prostoru posebno osmišljenom za sve ljubitelje sporta i mode.

Moda