Kaia Gerber I Cindy Crawford
Profimedia //

Kaia Gerber I Cindy Crawford

Supermodel Cindy Crawford i njezina kći Kaia Gerber, samo su neke od brojnih poznatih osoba koje su ovaj vikend okupirale Pariz povodom Olimpijskih igara 2024. Ovaj legendarni duo oduševio nas je na Omega House Paris eventu u subotu navečer, na koje su se pojavile u savršeno usklađenim malim crnim haljinama, potvrđujući još jednom da je im je elegancija i sofisticiranost u obitelji.

Cindy Crawford, vječna modna ikona, odlučila se za nešto dužu crnu haljinu s laskavim naboranim izrezom i zlatnim naramenicama. Haljina je elegantno padala ispod koljena, a Cindy je svoj izgled upotpunila upečatljivom crvenom torbicom u obliku lepeze i crnim sandalama na petu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli OMEGA (@omega)

Kaia Gerber je pratila majku, pa se također odlučila za elegantnu crnu mini haljinu s tankim naramenicama. Njezina nešto kraća haljina zračila je mladenačkom energijom, a izgled je upotpunila Ancora-crvenim Gucci sandalama s diskretnom potpeticom i naravno, baš kao i majka, spektakularnim Omega satom. 

Ovaj duet majke i kćeri bio je savršen primjer suptilnog glamura, idealnog za ljetnu večer u Gradu svjetlosti. Cindy je na svom Instagramu profilu podijelila isječke njihova iskustva, uključujući i trenutke s obale Sene. Na toj fotografiji, Cindy je nosila elegantne bijele hlače koje je iskombinirala s običnim crnim topom i crvenom sportskom jakom, a Kaia je zablistala u sivoj haljini bez naramenica francuske dizajnerice Marine Serre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cindy Crawford (@cindycrawford)

Cindy i Kaia savršen su primjer modne usklađenosti, pa smo odlučili "ukrsti" njihove male crne haljine, odnosno pronaći adekvatne zamjene za njihove outfite. Donosimo ih u nastavku!

Look 1. - Cindy Crawford

Haljina

Torbica

Snadale

Look 2. -  Kaia Gerber

Haljina

Cipele

Ogrlica

Moda