Margot Robbie
GoffPhotos.com/Goff Photos/Profimedia //

Margot Robbie

Mrežaste balerinke prvi put su se pojavila u modnom svijetu 2019. godine, zahvaljujući brendu The Row, koji je predstavio ove chic poluprozirne cipele. Međutim, tek je 2023. godine taj trend zaista zaživio, predvođen modnom kućom Alaïa. Ova tranzicija označava značajnu promjenu u načinu na koji doživljavamo i usvajamo modne trendove, a nitko ne pokazuje ovu evoluciju bolje od glumice Margot Robbie.

Margot Robbie nedavno je viđena u Londonu u kompletnoj Alaïa kombinaciji, a nama je za oko zapeo jedan posebni detalj. Riječ je o mrežastim štiklama, bliskom srodniku mrežastih balerinki. Njezina odjevna kombinacija, uparena s mrežastom naglašava kako su mrežasti dodaci tu da ostanu.

Povišeni zaokret na temu mrežaste obuće

Ova nova interpretacija popularne obuće, ne samo da pruža istu prozračnu udobnost koja je učinila mrežaste balerinke popularnima, već dodaje i provokativnu notu koja privlači modno osviještene pojedince poput Margot. Dok su mrežaste balerinke nudile osjećaj prizemljenosti i udobnosti, mrežaste štikle unose element iznenađenja i sofisticiranosti. Idealne su za one koji žele ostaviti dojam, prihvaćajući izgled koji je istovremeno avangardan i bezvremenski.

Kako nastavljamo navigirati fluidnim svijetom mode, jasno je da su mrežaste štikle spremne postati novi it komad, pa bilo da ih kombinirate s elegantnom haljinom za noćni izlazak ili s casual trapericama za dan u gradu, ove cipele su sigurno dodatak s kojim ćete se izdvojiti iz mase. 

Iako su mrežasta balerinka još uvijek u središtu modne pozornosti, izgleda kako si mrežasta štikla spremna preuzeti glavnu ulogu. Stoga, ako želite dodati malo stila svojoj kolekciji obuće, mrežasta štikla mogla bi biti vaša sljedeća velika investicija!

Moda