It's a lovestory
Hogl //

It's a lovestory

Naizgled nespojive boje, prekrasne nijanse crvene, ljubičaste i krem, zajedno stvaraju dobro izbalansiran, atraktivni umjetnički print s temom srca.

Ova ekskluzivna capsule kolekcija osvaja na prvi pogled salonkama s visokim, zanimljivo oblikovanim potpeticama, cipelama u Mary Jane stilu s malim potpeticama i nježnim remenčićima te svilenom maramom nazvanom “Karree Högl Love“ koja je prekrasan modni dodatak. Bilo da se nose zajedno ili odvojeno ovi komadi daju očaravajući retro šarm i art glamur svakoj odjevnoj kombinaciji.

Nova kolekcija već je na policama

U trgovinama Högl u Ilici 12 i u Westgateu stigli su prvi komadi iz kolekcije za jesen/zimu pa ljubiteljice dobrih cipela već uživaju u bogatoj ponudi ovog austrijskog brenda poznatog po vrhunskoj kvaliteti i nenadmašnoj udobnosti.

Pod motom " Precious Modernism", Högl je kreirao kolekciju koja ima moderni identitet fokusiran na duh vremena. Posvećena je snažnim, samouvjerenim ženama koje idu svojim putem, a pritom cijene stil, kvalitetu i promišljeni dizajn. Raspon kolekcije nudi idealan izbor obuće koja je spremna odgovoriti na sve izazove nadolazeće sezone, a osim vrhunske kvalitete i dizajna, udobnost ostaje najvažnija značajka čvrsto ukorijenjena u Höglovu misiju.

Kolekcija odražava raznolikost žena i funkcionira poput uzbudljive simfonije sastavljene od suprotnosti koje se ipak vješto slažu. S jedne strane, komunicira ležeran stav, autentičan i funkcionalan, a s druge strane naglašava odlučnu, snažnu ženstvenost i hrabru ekstravaganciju.

Počinje završno sezonsko sniženje

Popularne „hoglice“ od 29. srpnja mogu se nabaviti uz popust od 50%, a izbor modela i brojeva je još uvijek odličan.

Salonke i balerinke privlače elegancijom i bezvremenim dizajnom koji jamči da ćete ih nositi i kada ljeto prođe, jednako kao i ležerni modeli mokasinki i tenisica koji nikada ne izlaze iz mode.

Udobne sandale obavezan su dio ljetne garderobe, a sada je prigoda za kupnju prekrasnih modela od mekane kože s metalik efektom. Bilo da se odlučite za tanke, visoke potpetice i zavodljive remenčiće ili ekstravagantne platforme u stilu ludih 70-ih, s lakoćom ćete plesati na svim ljetnim zabavama.

Natikače su davno prestale biti obuća koju nosimo u kući, na bazenu ili na plaži. One su punopravne članice modne scene i nose se u mnogim, donedavno nezamislivim prilikama, a kada dođe vrijeme godišnjih odmora apsolutne su vladarice. Högl nudi veliki izbor modela i boja – od sportskih za vjerne poklonice athleisure odijevanja do onih s visokim potpeticama koje će pristajati uz elegantne odjevne kombinacije.

Aktualna sniženja i novu Högl kolekciju možete pogledati na: https://hoegl.com

Moda