Foto: pexels
//

Foto: pexels

Ljeto je savršeno vrijeme za nadoknaditi sve one filmove i serije koje smo propustili tijekom napornih radnih mjeseci. No, ako ste među onima koji su već uspjeli pogledati sve što su planirali, ovo je idealna prilika da se udobno smjestite nakon dana provedenog na plaži i uživate u novitetima koje nam donosi vaš omiljeni streaming servis. Ovaj mjesec Netflix nas je počastio nizom novih naslova, uključujući stand-up komedije, reality showove i nastavke omiljenih serija. Stoga smo odabrali pet naslova za koje smo uvjereni da će vam se svidjeti i učiniti vaš kolovoz još zabavnijim.

A da ne biste uživali praznog želuca, preporučujemo laganu ljetnu salatu s breskvama i kvinojom, a recept ćete pronaći ovdje

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

Radosna, emotivna, srcedrapajuća proslava života i glazbe Whitney Houston, jedne od najvećih R&B pop pjevačica svih vremena, prati njezino putovanje od mraka do glazbene super zvijezde. Whitney je bila poznata po svom nevjerojatnom glasu, koji je dotaknuo srca milijuna ljudi diljem svijeta. Njezin uspon do zvijezda nije bio bez izazova i mračnih trenutaka, ali njezina strast prema glazbi i nepokolebljiva volja za životom uvijek su je vodili naprijed. Ova priča slavi njezinu snagu, talent i naslijeđe, ostavljajući neizbrisiv trag u povijesti glazbe.

Emily u Parizu 

Jedna od najpopularnijih serija na Netflixu vraća se ovog kolovoza, obećavajući još više romantike i mode nego ikad prije.  'Emily u Parizu' postala je veliki hit na streaming platformi posljednjih godina, poznata po brzoj produkciji i brzim izlascima novih sezona, ali i po simpatičnoj priči preslatke Emily osebujnog modnog izričaja koja se iz SAD-a preselila u Pariz zbog posla. Na tom putu upoznala je ljude koji su joj itekako uzdrmali svakodnevnicu i emocije. Što očekujemo u četvrtoj sezoni? Hoće li Gabriel napokon dobiti Michelinovu zvjezdicu, Mindy sa svojim bendom nastupiti na Euroviziji i u kakve ljubavne zaplete će Emily upasti ovoga puta?  Četvrta sezona je na pomolu, a prva polovica premijerno će se prikazati 15. kolovoza, dok ćemo drugi dio sezone gledati u rujnu. 

Matt Rife: Lucid - A Crowd Work Special

U prvom specijalu na Netflixu koji uključuje interakciju s publikom uživo, Matt Rife pruža jedinstveno iskustvo družeći se i komentirajući snove s nepredvidljivim gledateljima iz Charlottea. Tijekom ovog specijala, Rife koristi svoj prepoznatljivi humor i šarm kako bi stvorio neposredan i spontan dijalog s publikom, istražujući njihove snove i ambicije na načine koji su jednako zabavni koliko i inspirativni. Njegova sposobnost da se poveže s ljudima iz različitih sredina dolazi do izražaja, čineći ovaj specijal ne samo smiješnim, već i serijalom koji na svoj način širi vidike gledatelja. 

Dobre djevojke 

Nekonvencionalna policajka i detektivka udružuju snage s bivšim hakerom kako bi riješili složeni slučaj nestanka policajca i spasili Nicu od nadolazeće katastrofe. Policajka, poznata po svojim nekonvencionalnim metodama i hrabrosti, donosi svježinu i nekonformizam u istragu, dok detektivka, poznata po svojoj preciznosti i analitičkom umu, osigurava da nijedan detalj ne prođe nezapaženo. Zajedno s bivšim hakerom, čije vještine u cyber svijetu postaju ključne, tim se suočava s nizom opasnih situacija i složenih zapleta. Njihova sinergija i odlučnost stavljaju ih na trnovit put prema otkrivanju istine, gdje svaki korak može biti presudan za spas Nica i sprječavanje katastrofe koja prijeti.

Sve miriše na spas

Probudivši se u psihijatrijskoj bolnici, gdje nije želio biti smješten, Daniele se suočava s novom stvarnošću. Mora ponovno naučiti kako živjeti, ali i kako voljeti, uz podršku drugih pacijenata koji dijele slične izazove. Svakodnevne interakcije i neočekivana prijateljstva pomažu mu da postupno prihvati svoje stanje i pronađe snagu za suočavanje s unutarnjim demonima.

Lifestyle