Tina Biloglav
//

Tina, Tonka i Luca Biloglav

Koliko smo se puta našli u situaciji da se hvatamo za glavu prilikom odabira naočala? Želimo one koje će nam savršeno pristajati, biti udobne i istovremeno nas učinkovito zaštititi od štetnih UV zraka. A kada u jednadžbu uključimo dioptrijske naočale, koje nosimo većinu dana, stvar postaje još kompliciranija. Toliko je različitih brendova, stilova i trendova na tržištu da lako možemo napraviti pogrešan izbor – naočale koje su nam danas savršene, sutra već mogu izgledati zastarjelo ili neusklađeno s našim stilom.

Office Playground
izipizi //

Office Playground

Međutim, postoji rješenje za ovaj izazov, i to u obliku naočala koje spajaju bezvremenski dizajn i funkcionalnost. Naočala koje su uvijek izvan dohvata prolaznosti modnih trendova. Najbolji dio? Ove naočale odgovaraju svakome – bilo da je u pitanju školarac, studentica, poslovna žena ili umirovljenik, IZIPIZI naočale savršeno pristaju svim generacijama.

Office Playground
izipizi //

Office Playground

Kada govorimo o naočalama koje spajaju stil i funkcionalnost, IZIPIZI je postao sinonim za kvalitetu. Ova pariška tvrtka osvojila je svijet svojim modernim, bezvremenskim dizajnom, hrabrim bojama i univerzalnim okvirima koji odgovaraju svima. Njihova filozofija je jednostavna – naočale moraju biti udobne, estetski privlačne i prilagođene svakodnevnim potrebama korisnika, neovisno o dobi. Zbog toga je IZIPIZI idealan izbor za sve one koji traže naočale protiv plavog svjetla, elegantne dioptrijske okvire ili sunčane naočale koje pružaju maksimalnu zaštitu.

Office Playground
izipizi //

Office Playground

Office Playground
izipizi //

Office Playground

U njihovoj novoj i limitiranoj kolekciji Office Playground smo pronašli naočale svih vrsta za sve generacije, a kolekcija inspirirana radnim okruženjem je savršena za osvježenje naših poslovnih kombinacija i početak akademske godine. S novim bojama koje se odlično uklapaju u svaki stil, poput Electronic Grey koja nijanse elektronike i neurednih uredskih žica pretvara u modni statement piece ili Blue Ink koja inspiraciju vuče iz svima nam poznate plave kemijske olovke. Tu je i Red Tape koja podsjeća na detalje pisaćeg pribora, Paper Note Beige inspirirana listovima papira koji nas prate u stopu, te Bakelite Green za onaj savršeni, bezvremenski vintage osjećaj.

Office Playground
izipizi //

Office Playground

Office Playground
izipizi //

Office Playground

Ono što nas je najviše razveselilo u ovoj kolekciji je velika ponuda za naše najmlađe, školarce i one koji to tek trebaju postati. IZIPIZI je u ovoj kolekciji predstavio bogatu ponudu modela za djecu, pa čak i za one najmanjeg uzrasta čiji će prvi modni koraci biti zaista u odličnom stilu.

Tina Biloglav
//

Tina, Tonka i Luca Biloglav

Ovu su kolekciju među prvima isprobale arhitektica Tina Biloglav i njene preslatke djevojčice, četverogodišnja Tonka i godinu i pol mlađa Luca. Veseli trio odlučio je vratiti se jesenskim obvezama u velikom stilu, a sigurni smo da su u svaki prostor, pa čak i onaj „ozbiljni“ uredski, unijele puno veselog duha i dobrog raspoloženja!

Tina Biloglav
//

Tina, Tonka i Luca Biloglav

Tina Biloglav
//

Tina Biloglav

Dodatna prednost IZIPIZI modela, posebice onih za djecu, je njihova izrada od bio-based materijala, pa se tako ne moramo brinuti za štetne tvari u blizini našeg lica. Pružaju 100% zaštitu od UV zraka koje su prisutne i tijekom jeseni ili zime na skijanju, a s obzirom na njihovu kvalitetu ćemo ih bez problema nositi i idućeg ljeta! Naočale potražite u IZIPIZI trgovinama u Zagrebu, Splitu, Zadru i Puli, te kod odabranih partnera u gradovima diljem Hrvatske. Za sve novosti zapratite njihov Instagram i Facebook!

Moda