Christian Louboutin
instagram //

Christian Louboutin

Christian Louboutin udružio je snage s istaknutim redateljem i fotografom Davidom LaChapelleom kako bi nam priredili nezaboravan show na Tjednu mode u Parizu. Događaj je prikazao Louboutinovu kolekciju za proljeće/ljeto 2025, a uključivao je zadivljujuću predstavu francuskog olimpijskog umjetničkog plivačkog tima, koreografiranu od strane Blance Li.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christian Louboutin (@louboutinworld)

Sinkronizirane plivačice u retro kupaćim kostimima dizajnerice Fifi Chachnil, vješto su prikazale Louboutinove ikonične Miss Z potpetice, dok su izvodile suvremenu verziju klasičnog vodenog baleta iz 1950-ih. Piscine Molitor je bio transformiran u vizualni spektakl, ukrašen šarenim projekcijama, razigranim fontanama i divovskim parom Louboutinovih cipela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christian Louboutin (@louboutinworld)

Louboutin je izrazio sinergiju između sebe, LaChapellea i Li, rekavši: „Nešto što troje nas očito povezuje je naša ljubav prema plesu. Blanca je to učinila svojim svijetom, David neka od svojih glavnih umjetničkih djela, a ja sam također počeo dizajnirati cipele za plesače.“

Večer je dosegla vrhunac kada je i sam Louboutin ušao u bazen, spuštajući se niz divovsku repliku svojih potpisnih crvenih potplata. LaChapelle je režirao i film koji je zabilježio suštinu događaja, a isti bi uskoro trebao biti dostupan za gledanje na službenoj web stranici brenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christian Louboutin (@louboutinworld)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nordstrom (@nordstrom)

Ovaj spektakularni događaj nesumnjivo će ostati zapamćen kao vrhunac sezone i svjedočanstvo transformativne moći umjetnosti i dizajna. Spajajući svjetove mode i izvedbe, Louboutin, LaChapelle i Li postavili su novi standard za to kako modna revija može izgledati.

Moda