Launchmetrics //

Sigurno ste primijetili kako je ove jeseni u posebnom fokusu boja kave. Viđamo je posvuda, od mode do interijera, a savršeno ide u kombinaciji s drugim toplim bojama poput bež i crvene. Torbice u boji kave očekivano su veliki hit ove sezone i to one od kože po uzoru na slavnu The Row Margaux torbu. Brojni high street brendovi imaju svoj duplić ove sezone, a tom popisu se nedavno pridružila i Zara koja je predstavila savršenu oversized torbu od kože koju želimo!

Zara //

Torba je duguljastog oblika, a dovoljno je velika da vam u nju stane laptop, pa je tako možete uz neke dobre kožne čizme, traperice, dolčevitu i baloner nositi na posao. Idealan je odabir i za obavljanje 101 obaveze po gradu, ali i za opuštenu kavu s prijateljicama. 

Zara //
Zara //

Cijena torbe je 79,95 eura, a vanjski dio torbe napravljen je od 100 % ovčje koža. Podstava je s druge strane napravljena od 100% poliestera, a ako još uvijek razmišljate isplati li vam se uložiti u ovaj komad, mi vam savjetujemo da to učiniti jer je ove jeseni apsolutno sve u znaku predimenzioniranih modela, kože i naravno, boje omiljenog napitka - kave. 

Moda