Unsplash //

Bez obzira na vremenske prilike, Palmersova najnovija kolekcija kupaćih kostima obećava ljeto puno vrućih ljetnih avantura. Bilo da planirate provesti dane na moru, jezeru ili bazenu, Palmers je osigurao iznimno atraktivnu kolekciju kupaćih kostime u kojima ćete zablistati ovog ljeta. Seksi bikiniji, moderni kupaći kostimi i prozračna odjeća za plažu - Palmers nudi ponešto za svaku ženu, svaki tip tijela i svaki ukus. Naravno, Palmers nije zaboravio ni na muškarce i sve one koji uživaju u cool kupaćim hlačicama.

Nova kolekcija kupaćih kostima ima jednostavan cilj: "Ljetna zabava za sve". Svaki komad dizajniran je s namjerom da se svi osjećaju ugodno i sretno. Svjež i šaren dizajn naglašava novo pozicioniranje Palmersa, stavljajući naglasak na uklanjanje trajnih izgovora. U svijetu Palmersa, ne postoji "premalo", "preveliko", "premršavo", "predebelo", "premlado" ili "prestaromodno".

Nazivi aktualne Palmersove kolekcije kupaćih kostima dočaravaju slike i priče koje obećavaju nezaboravno ljeto: Summer Swirl, Ocean Waves, Rainbow Sunset, Bora Bora ili Tropical Monkey. Trendi uzorci, svježe boje i visokokvalitetni materijali postavljaju nove trendove ovog ljeta, osiguravajući neusporedivu udobnost nošenja i, iznad svega, savršen izgled. Kao austrijski tržišni lider u premium segmentu, Palmers ovog ljeta predstavlja kolekciju namijenjenu svima.

Palmers Boardie muške kupaće hlačice dolaze u trendi dizajnu, od privlačnih motiva džungle do bezvremenskih pruga i simpatičnih stripova o račićima. Sve je dopušteno! Kratke hlače izrađene su od visokokvalitetne tkanine od poliestera i elastina koja se brzo suši, uz dodatne otvore za izlazak zraka i vode, omogućujući svima da se usredotoče na ono što je važno: osjećaj ugode u vlastitoj koži.

Uživajte u ljetu bez izgovora i neka svaki trenutak bude nezaboravan uz Palmers kupaće kostime.

Moda